Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Diego Costa çılgınlığı sürüyor!

Diego Costa çılgınlığı sürüyor!

Yıldız futbolcunun Instagram hesabındaki son fotoğrafına gelen,“Come to Beşiktaş” (Beşiktaş’a gel) mesajları 3 milyon 700 bine ulaştı. Siyah-Beyazlılar, İngiliz ve İspanyol basınının ardından Güney Amerika’da gündeme oturdu.

Diego Costa çılgınlığı sürüyor!

6 aylık transfer cezası bulunan Atletico, ilk takviyesini dün yaptı. Kırmızı- Beyazlılar, Sevilla’dan Vitolo’yu renklerine bağlayıp Las Palmas’a kiraladı. Kartal, İspanyollar’ın Costa’yı alıp aynı şekilde İstanbul’a göndermesini bekliyor.

Spor Toto Süper Lig’de üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan Siyah-Beyazlılar, yeni dönem öncesinde gözünü bu kez Avrupa’ya dikti. Şampiyonlar Ligi’ne direkt grup aşamalarından

katılacak olan Kara Kartal, bu kez üst tura yükselip diğer aşamaları zorlamayı hedefliyor. Bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için ilk olarak Real Madrid’teki 10 yıllık kariyerine nokta koyan Pepe’yi transfer eden Beşiktaş, bu kez gözünü hücum hattına dikti. Yönetim, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’yle yol ayrımında bulunan ve Atletico Madrid’e transferi için artık gün sayan Diego Costa’yı bekliyor.

Jorge Mendes devrede

FIFA’dan aldığı transfer cezası sebebiyle 2018 Ocak ayına kadar kadrosuna yeni takviye yapsa da bu oyuncuyu oynatamayacak olan Atletico’nun, Costa transferini tamamladıktan sonra yıldız ismi Kara Kartal’a kiralaması bekleniyor. Pepe’ye ek olarak Diego Costa’nın da menacerliğini yapan Jorge Mendes’le bu konuda anlaşma sağlayan Siyah- Beyazlılar, Atletico Madrid ve Chelsea arasındaki pazarlıkların tamamlanmasının ardından İspanyol ekibiyle masaya oturacak.

Haberin Devamı

Mesaj yağdırmaya devam

Beşiktaş Yönetimi, Costa transferi konusunda beklemede bulunurken Siyah-Beyazlı taraftarlar ise Brezilya asıllı İspanyol golcüye sevgisini göstermeye devam ediyor. Tecrübeli oyuncunun Instagram hesabında paylaştığı son fotoğrafın altına, “Come to Beşiktaş” (Beşiktaş’a gel) mesajları yağdırmaya devam eden Kara Kartallar’ın yorumları, 3 milyon 700 bine ulaştı. İngiltere ve İspanya basının ardından Güney Amerika basını da Beşiktaşlı taraftarların büyük ilgisini haberleştirmeye başladı.

Latin Amerika’da manşetlerde

Peru basınından Peru.com, Instagram hesabında 2.5 milyon takipçisi bulunan Costa’nın son fotoğrafına 3 milyon 700 bin yorumun gelmesini, “Çılgınlık” başlığıyla duyururken yine Güney Amerika’da yayın yapan Infobae ise, “Yorumlar 3 milyonu aştı, Costa Beşiktaş’a yaklaştı” dedi.

Haberin Devamı

Atletico, kiralamaya başladı

FIFA tarafından verilen transfer yasağı sebebi ile 2018 Ocak ayına kadar yeni futbolcu oynatamayacak olan Atletico Madrid, bu yasağa rağmen ilk transferini gerçekleştirdi. Sevilla takımının İspanyol kanat oyuncusu Vitolo’yu 37.5 milyon Euro (153 milyon TL) bonservis bedeli ile transfer eden Atletico Madrid, cezası sebebi ile oyuncuyu 6 aylığına Las Palmas’a kiraladı. Transfer yasağı bulunmasına rağmen çalışmalarına ara vermeyen Kırmızı-Beyazlılar’ın, Diego Costa’yı da benzer formülle Kara Kartal’a kiralaması bekleniyor.

(Fanatik)