Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Bu yıl başka bir Diego olacak'

'Bu yıl başka bir Diego olacak'

Uzun sürmesine rağmen adaptasyon evresini atlattığını belirten Brezilyalı yıldız yeni sezon öncesi iddialı:

'Bu yıl başka bir Diego olacak'

“Türkiye’de bir yılı tamamladım ve kendimi buraya uyum sağlamış bir oyuncu olarak görüyorum. Daha iyi bir sezon çıkarabilmek için daha büyük başarılara ulaşmak için şu anda kendimi hazır hissediyorum.”

F.BAHÇE’DE geçen sezon beklentilerin uzağında kalan Diego Ribas, kendisini 1 yılı tamamladığı Türkiye’ye uyum sağlamış ve adapte olmuş bir futbolcu olarak gördüğünü söyledi. Topuk Yaylası’nda kampın ilk gününde basın mensuplarının karşısına geçen Sambacı yeni sezon hedefleri ve çalışmalarla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:
“GEÇEN sezon uyum sürecinin düşündüğümden uzun sürdü. Daha sonraki süreçte kendimi geliştirmeye gayret gösterdim. Üzerine katarak her geçen hafta biraz daha lige uyum sağlayarak sezonu iyi bir yerde bitirdiğimi düşünüyorum. Daha iyi bir sezon çıkarabilmek için, daha büyük başarılara ulaşmak için şu anda kendimi hazır hissediyorum.
‘ÇOK İYİ İSİMLER GELDİ’
GERÇEKTEN harika oyuncuların takıma katıldığını düşünüyorum. Çünkü kaliteli, önemli oyuncularımızın bazıları takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Böyle kaliteli oyuncuların gelmesi onların yerini doldurmak açısından önemliydi.
VITOR Pereira ile aynı dili konuşmaktan ziyade, takımın hocanın felsefesini iyi bir şekilde algılayabilmesi önemlidir. Sahada yaptığımız çalışmalarda hocamızın bizden ne istediğine tamamen hakim olabilmemizdir. Tabii ki aynı dili konuşmak benim için son derece güzel ve olumlu bir görüntü. Saha içindeki sonuçlar aynı dili konuşmaktan çok daha önemli.
‘İDMANLARDAN MEMNUNUM’
YENİ hocanın antrenmanlarından ve çalışma sisteminden son derece memnunum. Sistem fark etmeksizin takıma faydalı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kendime inanıyorum ve güveniyorum. Hedeflerim her zaman aynıdır. Her zaman ilk 11’de olmak ve takıma faydalı olmak için başlarım sezona. Bu sezon da bu şekilde olacak.”
‘Emre ile oynamak büyük keyifti’
DIEGO “Emre’nin yokluğunu hissedecek misiniz? şeklindeki soruya ise “Böyle bir analizi yapmak bana düşmez. Yönetimin, hocamızın kararı. Harika bir insan, harika bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Onunla birlikte oynamış olmak ve onu tanımış olmak benim için büyük bir keyif” yanıtını verdi.
‘Nani harika bir futbolcu
“NANI’Yİ çok yakından tanımıyorum. Harika bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Böyle oyunculara F.Bahçe gibi büyük bir kulüplerde kapılar açıktır. Bakalım transferde neler olacak göreceğiz.”

Haberin Devamı