Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Diego out Meireles in

Diego out Meireles in

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Diego Ribas'ı kenara çekecek.

Diego out Meireles in

Fenerbahçe'de Akhisar mağlubiyeti, yıldız isimlerle ilgili radikal değişikliklere gitme zorunluluğu doğurdu. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, ileri dörtlüde savunma zafiyeti gördüğü için bu hafta yıldız isimlerden birini kesecek. Dün ilk kez takımla antrenmanlara çıkan Meireles'in Torku Konya maçına yetişme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi. Meireles takıma katılınca, ilerideki 4 yabancıdan birine kulübe yolu görülecek. Bu ismin Brezilyalı yeni transfer Diego Ribas olması bekleniyor. Sakat Emre'nin de yokluğunda özellikle orta sahada ciddi sıkıntı yaşayan İsmail Kartal, Meireles'i oynatarak etkisiz kalan Diego'yu kulübeye çekecek.

SKORA KATKISI YOK

Top saklama konusunda başarılı olan ancak savunma zafiyetleri nedeniyle teknik heyetin beklentilerini karşılayamayan Diego, ligin 4 haftalık bölümünde hiç gol ve asist yapamamıştı. Skor katkısının da hiç olmaması nedeniyle teknik ekip, sambacıyı skora göre ikinci yarıda kadroya almanın planlarını yapıyor.

4 MAÇI DA BOŞ GEÇTİ

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye bonservisi elinde gelen Diego Ribas, 5 milyon Euro imza parası almıştı. 3 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı 10 numara, yıllık 3.6 milyon Euro, maç başı ise 25 bin Euro kazanıyor. Sarı-lacivertli forma altında 4 Süper Lig maçına çıkan Diego, şu ana kadar skora katkı yapamadı.

ORTA SAHA SENDROMU

Kaptanı Emre Belözoğlu'nun yokluğunda sezonun ilk yenilgisini Akhisar Belediye'den alan Fenerbahçe'ye söz konusu karşılaşmada darbe alan Mehmet Topal'dan da kötü haber geldi. Sarı-lacivertliler, Torku Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sakatlığı düzelen Raul Meireles'in katılımı ile neşeli sürdürürken, daha önce sol kalça bölgesinde ezilme olan ve Akhisar maçında aynı bölgeye darbe alan Mehmet Topal takımdan ayrı çalıştı. Tecrübeli orta sahanın, Emre Belözoğlu gibi Konyaspor karşısında sahaya çıkmasının zor olduğu gelen haberler arasında. Sakatlıkları süren Mehmet Topuz ve Egemen Korkmaz da özel program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

(Sabah)