Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Diego Reyes'ten açıklama: "Türk taraftarların tutkusunu gördüm"

Diego Reyes'ten açıklama: "Türk taraftarların tutkusunu gördüm"

Diego Reyes, Fenerbahçe için yola çıkmadan önce açıklamalarda bulundu, “Yarışmacı bir lige gidiyorum. Türk taraftarların tutkusunu gördüm” diye konuştu.

Diego Reyes'ten açıklama: "Türk taraftarların tutkusunu gördüm"

Fenerbahçe’nin savunmaya yeni takviyesi Diego Reyes, ülkesi Meksika’dan ayrılırken ülke basınına açıklamalar yaptı. Havalimanında konuşan Reyes, yeni bir maceraya başlayacağını söyledi.

25 yaşındaki stoper, “Yeni maceramla ilgili çok çok mutluyum ve heyecanlıyım. Şu anda kendimi harika hissediyorum, şükürler olsun iyi durumdayım. Sakatlık konusunda da yüzde 100 hazır durumdayım, iyileştim. Umuyorum kısa zamanda sahalarda olacağım. Her şeyin güzel olduğu bir lige ve inanılmaz takımların olduğu bir lige gidiyorum. Umuyorum yeni takımımda kısa sürede formayı kapabilirim” dedi.

Henüz resmi sözleşmenin imzalanmadığını ancak her şeyin yolunda olduğunu kaydeden Reyes, bazı araştırmalar yaptını söyleyerek, “Yarışmacı bir ligde olacağımı biliyorum. Türklerin tutkulu olduklarını hissedebiliyorum ve bunu seviyorum. Bazı videolar ve fotoğraflar gördüm. Bundan dolayı mutlu oldum, umarım takımda önemli bir rolüm olur” ifadelerini kullandı.

Cocu konusunda da görüşlerini ifade eden Reyes, “Hepimiz profesyonel insanlarız. İlk andan itibaren formamı kapmalıyım” diye konuştu. (Skorer)

Haberin Devamı