Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Diego'ya alışınca korkunç bir takım oluruz'

Diego'ya alışınca korkunç bir takım oluruz'

Ersun Yanal, sambacı'nın ilk hazırlık maçında asist yapmasını yorumladı ve 'Bu daha başlangıç' dedi:

Diego'ya alışınca korkunç bir takım oluruz'

ŞAMPİYON kadroyu ana hatlarıyla koruyarak yeni sezonun da şampiyonluk için en güçlü adayı konumunda olan F.Bahçe'de teknik direktör Ersun Yanal yaptıkları az ama öz takviyenin yani Diego Ribas'ın keyfini sürüyor. Sambacı'nın ilk hazırlık maçında asist yapmasının yanı sıra topu da olumlu kullanması teknik heyeti oldukça memnun ederken, hocası 10 numaralı öğrencisini göklere çıkarmaya devam ediyor.

UYUM sürecini aştıktan sonra dünyaca ünlü yıldızın takıma çok daha fazla katkı sağlayacağına inandığını belirten şampiyon hoca, futbolcuları tatildeyken teknik heyetle yaptığı değerlendirmede sıkça Diego'dan bahsetti. Takım olarak ufak sorunlara sahip olduklarını da itiraf eden Ersun Yanal, şu tespitlerde bulundu:

'ZAMAN ZAMAN KOPUKLUK?OLDU!'

"DIEGO çıktığı ilk maçta beklediğim gibi oynadı. Takımla yaptığı antrenmanlarda zaten çalışkanlığıyla göz doldurmuştu. Zamanla takım ona, o da arkadaşlarına alışacak ve ezberlediğimiz taktiklerimizle Diego öne çıkan futbolcu olacak.

YUMUŞAK bir stili var. Pas yüzdesi yüksek ve riskli oynamayı sevmiyor. Böyle bir oyuncuyu ligde durdurmak zordur. Bu futbolu daha başlangıç. Zaten Diego'ya takım alıştığında korkunç bir takım oluruz. Büyük başarılara birlikte imza atacağız.

Haberin Devamı

ANCAK görüyorum ki zamanla konusunda sıkıntıları var. Sow ve Webo atağa kalktıklarında onlara gerekli pasları atması gerekir. Takım olarak da ofsaytlarda daha dikkatli olmalıyız. Zamanlama sıkıntısı çektik ve ilk maçımızda gözümden kaçmayan birkaç ofsayt pozisyonu oldu. Açıkçası zaman zaman kopukluk yaşadık. Yapacağımız taktisel idmanlarda bu sorunu hallederiz."