Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dikkat çeken detay! Ayrılık sırası Cocu'da...

Dikkat çeken detay! Ayrılık sırası Cocu'da...

Spor Toto Süper Lig'de 8 hafta sonunda topladığı 8 puanla 15. sırada yer alan Fenerbahçe'de çanlar teknik direktör Cocu için çalıyor. Sıralamada Sarı-lacivertliler'in altında yer alan tüm takımların hoca değişikliğine gitmesi dikkatleri çekiyor.

Dikkat çeken detay! Ayrılık sırası Cocu'da...

Sezona Ali Koç başkanlığında büyük umutlarla giren ve yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Süper Lig'de eksi averajla düşme hattının bir sıra üzerinde yer alan, sezon başında Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını kullanamayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne de 4-1'lik ağır bir yenilgiyle başlayan Sarı-lacivertliler'de Sportif Direktör Comolli ve Teknik Direktör Cocu'nun geleceği şimdiden tartışma konusu oldu.

Camianın Hollandalı hocaya karşı sabrı tükenirken, futbol otoriteleri de milli arada Cocu'yla yolların ayrılıp, yeni hocanın görevine başlaması gerektiği fikrinde birleşiyor.

HEPSİ GİTTİ SIRA ONA GELDİ!

Süper Lig'de 16. sırada bulunan Çaykur Rizespor, 17. Akhisarspor ve 18. Büyükşehir Belediye Erzurumspor geride kalan haftalarda hoca değişikliğine gitti. Bu takımların hemen bir basamak üzerinde, 15. sıradaysa Cocu'nun Fenerbahçesi bulunuyor!