Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dilmen'den Advocaat'a gönderme

Dilmen'den Advocaat'a gönderme

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'den Advocaat'a gönderme

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ardından NTV Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

'Son dakikada kazanıyorsa hünerdir'

"7 maçta 18 puan alan takımın şampiyonluk iddiası yok. Son 4 haftada 3'ünü kazanıyorsa bir takım, son dakikada olsa bu bir hünerdir.Rizespor'un iki net pozisyonu var. Küme düşme potasındaki takım Fenerbahçe karşısında 10 tane pozisyona giremez, bulduğunu atacak. Ç. Rizespor kazansa düzlüğe çıkabilirdi fakat final maçlarını kaybettiler"

'Galatasaray-Bursaspor maçı neden Pazartesi?'

"Neden bugün Kasımpaşa ve Fenerbahçe maç yaptı. Bu takımlar kupa maçı oynadı. Galatasaray-Bursaspor maçı neden Pazartesi? Program dengeleri etkiliyor. Akhisarspor bugün aldığı galibiyetle düzlüğe çıktı"

'Fenerbahçe'nin bu kadar az seyirci ile kazanması büyük başarı'

"İkinci yarıda net poziyonları bulan Rizespor oldu. 10 kişi kalınca 1 puana razı oldu. Sow'un ceza sahası oyuncusu olduğunu bilmek lazım. Fenerbahçe'de birçok oyuncu Ağustos'ta var mı bilmiyoruz. Fenerbahçe takımında kazanma arzusu var fakat Advocaat kontra atak takımı yarattı. Fenerbahçe'nin bu kadar az seyirci ile kazanması büyük başarı. Ligde son sıradaki 3 takım yüksek ihtimal düşecek, Akhisar'ı artık beklemesinler, düşmez"

Haberin Devamı

'Advocaat başarılıyım diyecek'

"Advocaat, 'Emekli olacağım' dedi diye Fenerbahçe takımı havlu attı. Hollanda Milli Takımı'na gidiyor. Kendi penceresinden baktığında Advocaat başarılıyım diyecek. Kupada final oynadım, rakiplerime yenilmedim diyecek.