Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dilmen'den bomba iddia! "F.Bahçe taraftarı Aziz Yıldırım'ı..."

Dilmen'den bomba iddia! "F.Bahçe taraftarı Aziz Yıldırım'ı..."

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Demir Grup Sivasspor mücadelesinin ardından gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Dilmen'den bomba iddia! "F.Bahçe taraftarı Aziz Yıldırım'ı..."

Galatasaray'ın 1-0 önde kapattığı illk yarıyı değerlendiren Dilmen, "Hızlı oynamak ile telaşlı oynamak var. Geçen yıl Galatasaray maçları olduğunda trafik kaygısı yoktu. Bugün ve bundan sonra görünen o ki başka yollar bakacağız. Büyük kulüpler havaya girdiği zaman, bir şekilde atıyorsun. Galatasaray taraftarını da getirmiş. Taraftar ilk önce baktı sonra da bu taraftar geldi. Coşkuda problem var mı? Yok. İlk 11'de artık belli. Ali Sami Yen baskısı Kadıköy gibi oldu. Poziyonlar ile ilgili de çok yorum yapmak istemiyorum. Tolga'nın 3'te 3 yapması da güzel.

"Tolga, Tudor için Selçuk'un önünde bir oyuncu"

Gole kadar, beklediğimin üzerinde bir Sivasspor vardı. Şimdi Galatasaray bu fırsatı vermeyecek. İlk yarıda 2,5 oyuncu ile atak yaptılar. Bu golün önemi; Galatasaray artık alan bulacak. Tolga, Tudor için Selçuk'un önünde bir oyuncu. Geçen sene kaleden uzaktan vuruyordu. Rodrigues'in de gol sayısı artacaktır. Tolga, Fernando gibi bir oyuncu değil. Üst üste atması Tolga'nın geleceği için de sıkıntılı. O zaman da 'Neden atmıyorsun?' diyecekler. Moral ve motivasyonu yüksek. Türkiye Kupası dışında tek kulvar kalmış ve en önemlisi taraftarı kazandı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"G.Saray'a bek lazım..."

Galatasaray sol bek almaktan vazgeçmemeli. Uzun bir maraton var. Gomis doymuyor, doymayacak o. Oyundan çıkarken bile isyan etti. Tudor'un antrenman dengesinin iyi bir teknik adam olduğunu düşünüyorum. Çok iyi oyuncular geldi Galatasaray'a ama çalışmıyorlardı. Şimdi dengelediler bunu. Galatasaray sanki büyük bir krediyi 9. haftaya kadar cebine koyacak gibi gözüküyor. Mariano zor çalım yiyor, yerse bir daha geliyor. Hücum oyuncuları sevmez böyle oyuncuyu. Belhanda sanki çok ilerlemiyor fizik olarak ama biz 4-5 hafta Belhanda'nın özelliklerini anlatacağız burada...

"F.Bahçe taraftarı başkanı istemiyordur"

"Elenme ihtimalini hiç görmüyordum. 4-5 diyordum... Zor günler tabii. Eğer oynadığınız 6. resmi maçta, Soldado yedekse orada bir problem var. Çok kritik bir maç kaybeldi. Vardar maçı rezalet bir durum oldu. Yönetim ve Aykut Kocaman için zor günler başlıyor. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi başkanı bence Aziz Yıldırım. Ancak taraftar da bu oyundan sıkıldı. Bundan nasıl çıkabilir? Kriter falan kalmadı. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman risk almak zorunda. Başakşehir maçında 5 yeni oyuncunun alınması lazım. Çanlar artık kendileri için çalıyor. Galatasaray taraftarı sevinçten 'Oley 'çekiyor; Fenerbahçe taraftarı da üzüntüden..." (Ajansspor)

Haberin Devamı