Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dilmen'den Fener'in golüne şok yorum

Dilmen'den Fener'in golüne şok yorum

Fenerbahçe'nin 45. dakikada Ozan Tufan ile bulduğu gol öncesinde Kayserisporlu Deniz Türüç yerde kalmıştı. Dilmen'den o gole şok yorum geldi.

Dilmen'den Fener'in golüne şok yorum

İşte Rıdvan Dilmen'in ilk yarıdan sonra açıklamaları:

Maçı izlerken uyudum biraz. Devrede acaba insanlara ne anlatacağız dedim! Evet o kadar kötüydü maç. Maçın ilk 40 dakikası çok kötüydü. Bizi uyuttular. Hakem de garip garip kararlar verdi.

Fenerbahçe'nin yapamadığını Umut Bulut yaptı. Ozan'ın golü öncesi Fenerbahçeli oyuncuların topu dışarı atması lazımdı. Top 6-7 oyuncuya değdi. O pozisyonu Ozan bilebilir. O da gitti ve gol oldu. Ben çubuklu giyen bir oyuncu olsaydım, topu dışarı atardım.
Dilmen, maçın ardından şu yorumları yaptı:
'Fenerbahçe takımı bu kadar gol yer mi?'
"Fenerbahçe takımı bu kadar gol yer mi kendi sahasında? Acayip hücum yapan bir takım da değilsin. Fıkra gibi bir maç oldu. İlk 40 dakika izleyenlerin mutsuz olduğu sıkıldığı bir maçtı. Fenerbahçe'nin bir özelliği var çok güzel gol yiyor."
'Biyik kırmızı görmeliydi'
"Hasan Ali arkası dönük oyuncuyu formasından çekiyor. Ya maç bitmiş, arkası dönük oyuncu... Tekrarda gördüğümüz kadarıyla Biyik'in bir kırmızı kart bir de penaltısı var. Biyik geliyor, Janssen'in arkasında kasti bir şekilde basıyor. Göremeyebilir ama pozisyonu böyle değerlendirmek lazım. Tuhaf gollerin olduğu, tuhaf kararların verildiği tuhaf bir maç oldu."
Romanya'dan genelde Türkiye'ye gelen hocalar başarılı oluyor. Galatasaray maçından sonra 'Düşme potasına mı girer?' diyorduk. Türkiye Ligi'nde herhalde santrforu en az atan takım da Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor, tek kale maç yapıyor. Bu istatistikler pek de doğru değil yani.
"Valbuena, Galatasaray maçında 11'e 10 oynanırken çıktı. Fenerbahçe, Giuliano diye bir oyuncu aldı. Maçın en çok koşan oyuncusu budur. Bir tane oyuncu bu kadar benzin harcayıp, boşa koşuyor. Fazla iş yapmıyor. Oynaması gereken forvet arkası gibi oynamadı. Bu istatistik yüzünden Giuliano kanat oynuyor. Bütün problem şu istatistikler. Bilimi tamamen oyun içine sokmamak lazım."
'Nasıl şampiyon olacaksın'
"Mümkün olduğunca önde oynayan oyuncuyu diri tutmalısınız. O zaman da eline gelen fırsatı itersin. Trabzonspor'u kendi sahasında yenemedin; Başakşehir'i yenemedin o zaman nasıl şampiyonluktan söz edeceksin? Şenol Güneş, bu istatistiklere göre oynasa Talisca ve Quaresma oynamaz. Fenerbahçe'nin stoperleri tam saatli bomba gibi. Kimi, Umut'a pas atar, kimi derbi maçında atılır."
'Galatasaray seni ilgilendirmiyor'
"Fenerbahçe, Beşiktaş; Beşiktaş da Fenerbahçe gibi oldu. Fenerbahçe'nin hayal ettiği kanatların gümbür gümbür oyunu Beşiktaş'a geçti. Çok koşmak, çok pozisyona girmek anlamına gelmiyor. Bu (Giuliano) Zenit ya da Brezilya'da bu kadar koşmuyordur. Fenerbahçe artık treni kaçırmak üzere. Galatasaray'ın sert maçlarının skoru seni ilgilendirmiyor. Sen kendi maçlarına bakacaksın." (Fanatik)
Görüntü Beinsports'tan alınmıştır

Haberin Devamı