Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dilmen'den G.Saray'a övgü!

Dilmen'den G.Saray'a övgü!

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Osmanlıspor-Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen'den G.Saray'a övgü!

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

Dün başlayan gollü hafta; bugün de goller oldu. Geçen hafta maç oynanmadan hepimiz merak ediyorduk. Osmanlıspor da seyircisi olan bir takım. Yeni takım dezavantajını bertaraf ediyor. İyi oyuncular sahneye çıkıyor. Osmanlı gibi eli, ayağı düzgün bir takım var karşısında.

Gomis'in golünden sonra da artabilirdi. Osmanlı'dan biri oyuna çıkıyordu, 5-6 kişilik sarı-kırmızılı bir grup geldi. Geçtiğimiz yıla göre top rakipdeyken ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Fernando sezonun ayağına en çok top değen oyuncusu gibi olur. Gomis hakikaten Gömis. Mermi gibi vurdu. Geçen maçta da tavana asmıştı. Allah sakatlık vermezse, Gomis, 'Ben buradayım.' diyor. Konsantrasyon çok üst. Gomis, Beylerbeyi ile maç olsa bile gol atmak ister. Tudor anlaşılan sezon başı antrenörü. Kasım ayında falan daha bezdirici olabilir. 2-0 sıkıntılı bir skordur. Psikolojik bir baskı olur. Üçüncü golü bulması lazım Galatasaray'ın. Galatasaray o kadar gözü karartmış ki, eksik olan yerlere de oyuncu bakıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray bugün yenerse çarşamba günü biletlerin hepsini satar. Ben uzun zamandır yabancı kuralının açık olmasından yanaydım. Bu sene biraz daha az olması gerektiğini söyledim. Yabancı kuralı açık olması gerekiyorsa da saygı duyarım." ifadelerini kullandı. (Ajansspor)