Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dilmen F.Bahçe'yi topa tuttu! Aykut Kocaman...

Dilmen F.Bahçe'yi topa tuttu! Aykut Kocaman...

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuştu.

Dilmen F.Bahçe'yi topa tuttu! Aykut Kocaman...

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman ile ilgili olarak "Cehennem buz tutana kadar Aykut Kocaman" açıklamasının yanlış olduğunu dile getiren Dilmen, "3 maçta 6 puan kayıp var. Zaten kredisi bitmişti. Galatasaray maçını kazanmak zorunda gittin ama meşale yaktılar.Ozan Tufan, form tutmuş durumdaydı, attığı pasta güzeldi ama sonrasında falso vereceğim diye 5 tane pas hatası yaptı, gerek yok buna ver ayağının içiyle gitsin. Koskoca Fenerbahçe kulübü ''cehennem buz tutana kadar Aykut Kocaman'' diye açıklma yapmaz. Aykut Kocaman, yarın istifa etti ve yönetimde kabul etti. Peki ne oldu cehennem meselesi?" diye konuştu.

"Fenerbahçe kötü durumda!"
Fenerbahçe'nin maçlara hocasız bile çıksa bu kadar puan toplayabileceğini açıklayan Dilmen," Bu Fenerbahçe'yi kimse izlemeye gitmez, bu takım iyi durumda değil. Aykut Kocaman benim arkadaşım ve eleştirmek hiç kolay değil ama söylemek zorundayım Fenerbahçe kötü durumda. Ayrıca koskoca Fenerbahçe'de formada göğüs reklamı yok, bu duruma düşürmeyeceksin.
Bu forma hocasız çıksa yine bu kadar puan alırdı, şimdi burada çıkıp taktik teknik neyi anlatayım konuşacak bir şey. Hasan Ali Fenerbahçe'de oynayamaz abi! Neto, Roman yedek olurlar anca. Bu takımda Valbuena dahil kimse Beşiktaş'ta oynayamaz..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı