Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dilmen'den transfer açıklaması!

Dilmen'den transfer açıklaması!

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de haftanın açılış maçı olan Bursaspor-Fenerbahçe maçını yorumladı.

Dilmen'den transfer açıklaması!

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de haftanın açılış maçı olan Bursaspor-Fenerbahçe maçını yorumladı:

Golü atmak için sürekli hamle yapan Fenerbahçe oldu. İlk yarıda mücadeleci oynadı. Fenerbahçe'nin her geçen gün üzerine koyduğunu düşünüyorum. Ligimizin en hızlısı Beşiktaş, en organizasyonlu takımı Başakşehir, en dirisi ise kuvvet yönünde Fenerbahçe. Aykut Kocaman'ın konuşmasının ardından Fenerbahçe 4'te 4 yaptı. Kasımpaşa maçında 35 bin kişi haftaya Karabük maçında 50 bin kişi olur. Biletler perşembe günü biter.

Bursa ligde en zor 2 deplasman arasındadır. Paul Le Guen'in açıklamasında söylediği gibi oldu. Fenerbahçe'nin kadrosu Bursaspor'dan güçlü. Fakat maç Bursa'da oynanıyor. Paul Le Guen açıklamasında her şeyi kabul etmiş. İlk hedefi yenilmeyelim mantığı olmuş. Ben haftaya Karabüksporlu oyuncuların yerinde olmak istemem. Çünkü Karabükspor apaçilere karşı kızılderililere karşı oynayacaklar.

Isla oynadığı maçlarda güzel oynadı ve sakatlık yaşadı. Bu süreçte Şener oynadı ve iyi oynadı. Sürekli oynayan Skrtel fark yarattı. Neto'dan vazgeçti. Giuliano'nun pozisyonu oturdu. Aatif iyi oynadı. Şenol Güneş ve Aykut Kocaman'ı tebrik etmek lazım. Bütün oyuncularını hazır tutuyor. Giuliano ve Dirar formdayken, Valbuena'nın kimse 11'de oynamasını beklemesin.

Haberin Devamı

Fenerbahçe devre arasında bir orta saha, bir sol bek alacaktır.

Başakşehir'in 10 numara pozisyonu için çalışmalara başladığını biliyorum.

Beşiktaş'a; Real Madrid, Juventus, Bayern Münih gelmesin diğer 4 takımla mücadele ederiz. (Ajansspor)