Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dilmen: "G.Saray kötü oynarken kazanan tek takım"

Dilmen: "G.Saray kötü oynarken kazanan tek takım"

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği - Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi

Dilmen: "G.Saray kötü oynarken kazanan tek takım"

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği - Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen şunları söyledi:

"Galatasaray ayağa oynayarak, topa sahip olarak Gençlerbirliği'ne fazla hücum şansı vermedi.Gençlerbirliği'nin son bölümde gelmesine Galatasaray müsaade etti. Galatasaray'ı bekleyen tek tehlike kendi sağ kanadı. Gençlerbirliği hep oradan gelmeye çalışıyor."

"Carole sezon en formda sol beki.Eren Derdiyok, golcü falan ama Bruma'nın golünde müthiş de bir pas attı. Riekerink, ilk yarı beklediği performansı Josue'den alamadı. Bence Sabri - Cavanda değişikliği de yapmalı. Sabri'nin kartı da var."

'Kötü oynarken kazanan tek takım Galatasaray'

"Muslera, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 yeniyor ve dönüyor. Bruma takviyeli Muslera. Galatasaray 2. yarıda bu sezon oynadığı en kötü futbolu oynadı. Hiçbir şey yapmadılar. Muslera dışında herkes döküldü. Kötü oynarken de kazanabilen yegane bir takımdır Galatasaray. Türkiye'de kötü oynarken kazanan tek takımdır Galatasaray."

"Maçın hakkı beraberlikti. Kaleci Muslera da dünyanın en iyi kalecilerinden, o yüzden Galatasaray'da zaten. "Geçen yılki hüsrandan sonra Galatasaray taraftarında da böyle beklenti yoktu ama takım iyi gidiyor."

Haberin Devamı

"Adana deplasmanı da zor geçer bak. Avrupa'da oynamamasının kötülüğünü gördük bugün, hem Beşiktaş hem bu maçta düştüler"

(Fanatik)