Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Dilmen: 'Hayal kırıklığına uğradım'

Dilmen: 'Hayal kırıklığına uğradım'

Beşiktaş - Kayserispor maçını karşılaşma sonrasında Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Dilmen: 'Hayal kırıklığına uğradım'

Spor Toto Süper Lig 22. haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından NTV Spor'da Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı.

"MAÇIN YILDIZI SERGEN HOCA"

"Maçın yıldızı kim derseniz Sergen hoca derim. 2-1'den sonraki hamlesi de bence etkileyiciydi. Ancak ilk yarıda hayal kırıklığına uğradım.

"CÜNEYT ÇAKIR EZDİRMEDİ"

"Öncelikle iki takıma da teşekkür ederiz. Cüneyt Çakır'ın da uzun süredir bu kadar iyi maç yönettini görmedim. Bir deplasman takımını ezdirmedi yani. Gördüğünü çaldı."

"ABOUBAKAR HER AN HER ŞEYİ YAPABİLİYOR"

"Aboubakar soru işareti olmak üzereyken, her an her şeyi yapabilecek potansiyeli var. Moralli gelmesine rağmen Cenk gollerine devam ettiği için Aboubakar yedekti. Cenk 3-4 haftadır geriye gitti. Bugün yine etkiliydi. Kayserispor'un savunma merkezi çok sertti bugün. İyi kapattılar."

"İZLEMEYENLER HARİKA MAÇ KAÇIRDI"

"Bugün her şeyi konuşabilirdik. İzlemeyenler harika bir maç kaçırdı. 2-2, 2-3, 3-2'yi de konuşabilirdik. Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki baskısı ve ilk yarıdaki 31 dakikadaki Kayserispor harika bir takım olduğunu gösterdi. Kayserispor benzer iki gol buldu. Beşiktaş'ta Şenol Güneş sakatlıklar derken alışık olunmayan bir sisteme geçmek zorunda kaldı. Gerçekten güzel bir maçtı.

Haberin Devamı

(Futbol Arena)