Gazete Vatan Logo
Futbol Dilmen merak ediyor!

Dilmen merak ediyor!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'den Aykut Kocaman ile Fatih Terim hakkında çarpıcı yorumlar.

Dilmen merak ediyor!

Rıdvan Dilmen, Sabah gazetesindeki soru-cevap şeklindeki yazısında Fenerbahçe - Benfica maçını değerlendirirken, gündemdeki diğer konulara da değindi.

Dilmen'in değerlendirmeleri şöyle:

Şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe açısından, hayati önem taşıyan Benfica maçı nasıl geçer?

Bu tip karşılaşmalar öncesi şöyle geçer, böyle geçer tezleri, maçın daha başından değişebilir. Burada birinci şart, bu tip maçlarda eksik kalmayacaksınız. Yani göreceğiniz kartlara çok dikkat edeceksiniz. Artık dört takım da final oynuyor aslında. Benfica da, Fenerbahçe de gidişatlarına baktığımızda Avrupa Ligi zaferi için büyük bir özlemle ve aç oynuyorlar. İki takımın da konsantrasyonu çok yüksek. Ben çok sıkı iki karşılaşma olacağını düşünüyorum. Bu tip maçlarda sayısal olarak eksik kalmamak çok önemli. Son maçını izlediğim Benfica, Fenerbahçe'nin aksine set oyununu sevmeyen ve öne oynamaya çalışan bir takım. Fenerbahçe Benfica'ya uyarsa Benfica eler, ama Fenerbahçe kendi oyununu kabul ettirirse Fenerbahçe eler.

Fenerbahçe Benfica karşısında nasıl mücadele etmeli?

Fenerbahçe dengeli bir takım. Benfica'dan ani kontratak yememek için tedbirini muhakkak alacaktır. Benfica'nın çalım atan oyuncuları var. Bu isimleri mümkün olduğu kadar tehlikeli bölgeden uzak tutmak lazım.

Terim ve Kocaman açıklama yapmalı

Aykut Kocaman "Galatasaray saha içi ve saha dışında farkı kapattırmaz" sözleriyle sizce ne demek istedi?

Ne demek istediğini bence açıklamalı. Fatih Terim de bir süre önce buna benzer açıklamalar yaptı, bir takım oyunlardan bahsetti. Fatih Terim ve Aykut Kocaman'ın bu konudaki açıklamalarını ben de merakla bekliyorum

Aybaba görevde kalmalı

Samet Aybaba ile yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş'ın hedefinde yabancı hoca olduğu iddia ediliyor. Aybaba gönderilmeli mi, yabancı tercihi doğru olur mu?

Tamer Kıran'ın röportajını izledim. Kıran, "Samet Aybaba'yla 2+2 yıllık kontratımız var. En azından 2 yıllık kontratı uygulayacağız" dedi. Doğrusu da bence bu.

(Sabah)

Haberin Devamı