Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dilmen'den flaş açıklamalar!

Dilmen'den flaş açıklamalar!

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bursaspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'den flaş açıklamalar!

Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle biten ilk yarıyı yorumlayan Dilmen, "Açıkcası son 7 günlerini merak ediyorum Galatasaray'ın. Bu maçı kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne gidecek gibi. Dakika 1, dakika 45 goller. Final maçı gibi görmüşler. 47 dakika boyunca tek kale maç oynandı. Bir penaltısı verilmedi. Yüzde 100 kırmızı kart zaten. O vurmadan kırmızıyı çıkarması lazım. Karateci gibi. Bursa takımı bu ligin zayıf takımlarından maalesef. Akhisar'dan neden 5 gol yediği belli. Galatasaray iyi oyunun göz ardı etmeyelim. 2. gol tam bir Bruma golü. Bruma darbeli gitti ve vuruşunu yaptı. Aynı arzu devam ederse... Mutlu hoca muhakkak 2 oyuncu değiştirmesi lazım. Muslera'yı 1-2 kere gördüm. Galatasaray, sezonun en iyi toplarından birini oynuyor. Fenerbahçe ve bu maçta da ilerleme kaydedildiğini görüyoruz. Kaybettikleri Fenerbahçe maçında da aynısını söyledik." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıyı da değerlendiren Dilmen; "Mutlu Topçu hoca, biraz sonra altyazıda göreceğimiz gibi, görevi bırakacaktır.Galatasaray, bugün karşısında Fenerbahçe gibi oyuncuları güçlü, kuvvetli değil, Bursaspor gibi demoralize bir takım buldu. Muslera ne renk forma giydi, hatırlamıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Yıldırım UEFA'ya gidiyor!

"Dursun Özbek gitmişti, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da 15 Mayıs'ta UEFA ile görüşmeye gidecekmiş, UEFA Başkanı ve yetkililerle kulübün durumu görüşülecekmiş. Dursun Özbek gibi bir rapor sunacak herhalde" ifadesini kullandı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, geçtğimiz ay UEFA yetkilileri ile bir araya gelmiş, UEFA Finansal Fair Play Direktörü Andrea Traverso ile görüşmüştü.
Toplantıda önümüzdeki sezon için UEFA ile yeni bir anlaşma yapma hazırlığında olan Galatasaray Kulübü'nün finansal durumu görüşülmüş, Özbek, sarı kırmızılı kulübün mali tabloları ile ilgili Traverso'ya bilgi vermişti.