Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dilmen'den büyük iddia!

Dilmen'den büyük iddia!

Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRTSPOR'da yayınlanan "Futbolun Zirvesi" adlı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dilmen'den büyük iddia!

Levent Özçelik'in sunduğu programda Dilmen, "Tudor'un Galatasaray için yeterli olduğunu düşünmüyordum. Kongre kararının alınmasının sebebi Terim'dir. Ben olsam 'Çalışacağım ya da çalışmayacağım" diye açıklama yaparım. Terim oylama yapılacak adam değildir" diye konuştu.

Galatasaray'ın kimsenin şahsı adına yönetilecek bir kulüp olmadığını dile getiren Dilmen, "Dursun Özbek, adaylığını açıklar açıklamaz teknik direktörünü açıklamak zorundadır. Bu takım devre arası kampını ve transferleri yeni teknik direktöre yaptırmak zorundadır. Eğer Galatasaray şampiyonluk yarışının dışında kalırsa Özbek çok büyük zarar görür. Böylesine büyük bir camianın kaderi 19 veya 20 Ocak'ta gelecek antrenöre bağlanamaz." dedi.

Dilmen, Fatih Terim'in çalışmadığı sürece böyle durumlarda adının hep konuşulacağını belirterek, Terim'e teknik deriktörlük için teklif gittiğini düşünmediğini de kaydetti. Dilmen, kendi düşüncesi olarak da "Fatih Terim, Galatasaray'a gelmeli" dedi.

"Valbuena tartışılacak"

Aykut Kocaman'ın Fransız oyuncuyu sistemine uymadığı sürece oynaymayacağını söyleyen Dilmen, "Fenerbahçe için ise Osmanlıspor maçı kırılma anıdır. Aykut Kocaman, uzun vade teknik direktörüdür, devam ettiler ve hoca gelişti takım gelişti ve bugünlere gelindi. Aykut Kocaman, eleştirileri de dinledi, Kameni-Volkan değişikliği yaptı, Topal'ı kadroya aldı, Guiliano'yu forvet arkasına çekti. Ayrıca sistemi değiştirdi. Aykut Kocaman benle kendini bile ilk 11'de aynı anda oynatmazdı. Hoca böyle bir insan. Aykut Kocaman, bütün hücumcuları birden oynatmaz, bence Valbuena yine kenarda olacak. Valbuena golü atınca ben buradayım hareketi yaparak hocasını hedef göstermek istemiyor ama bu hareketin ucu oraya doğru gidiyor. Ben bütün teknik direktörleri az çok tanıyorum ve oyunculara benim sistemime siz uyacaksınız diyor. Valbuena'yı göreceksiniz her hafta tartışma konusu olacak. Çünkü Aykut Kocaman oynatmayacak onu. " dedi.

Haberin Devamı