Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Dilmen topa tuttu: Bu kadar kötü...

Dilmen topa tuttu: Bu kadar kötü...

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği-Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi.

Dilmen topa tuttu: Bu kadar kötü...

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği-Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi. Dilmen Beşiktaş'ın yeni transferleri Negredo, Lens ve Medel için hayal kırıklığı yorumunda bulundu.

"Gençlerbirliği'nin Başakşehir ve Beşiktaş'ı yenmesi bir kontra atak takımı olduklarını gösteriyor. Çok yoğun bir Cuma, Pazartesi geçirdi milli takımlar. Portekiz, Türkiye Final maçları oynadı. Fiziksel düşüklükler vardı. Gençlerbirliği ise Alanya maçından sonra bu maça kitlenmiş. Hırs ve mücadele ile kontra ataklarla etkili oldular"

"Beşiktaş'ı bir daha böyle yakalayamazsın"

Beşiktaş'ı bir daha böyle yakalayamazsın. Quaresma biraz bir şeyler yaptı. 2. yarı hocanın yaptığı doğru değişikliğe rağmen Babel'in kırmızı kartı dengeleri bozdu. Sonrasında Quaresma ile etkili ataklar yaptılar.

"Sınıfı geçemediler"

Beşiktaş'ın bu yılki transferleri sınıfı geçemedi. Pepe bir tek sınavı geçen oyunculardan. Lens 90 dakika oynayamaz. Negredo gidemiyor, kuvvetli değil. Caner ve Atiba da değil.

Beşiktaş takımı iyi takım, toparlar ama çok puan kaybetti. Bence Zeki'nin pozisyonu da kırmızı kart. Tehlikeli hareket sonuçta.

Haberin Devamı

"Tutukluk var"

Beşiktaş'ta bir tutukluk var, canlı değiller. Ben Beşiktaş'ın sezon başını iyi geçirmediğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın fizik olarak eski kuvveti yok. Olsa bloklar arasında bu kadar boşluk olmaz.

Beşiktaş'ı sallanmaz diye düşünüyordum..."

"Milli takımdan dönen oyuncular iyi dönmemiş. Beşiktaş çok zor bir döneme giriyor. Monaco ve Başakşehir. Ben

Beşiktaş'ı sallanmaz diye düşünüyordum ama geçen seneki coşkudan uzak görüyorum"

"Hoca, Lens ve Negredo'dan..."

Hoca Lens ve Negredo'dan bu kadar kötü bir performans beklemiyordur. Ben bugün Oğuzhan'ı dinlendirirdim, Tolgay ile başlardım. Caner defans oyuncusu değil, 3-5-2'nin sol kanat oyuncusu. Hücumcu bek. Beşiktaş hızlı oynuyordu, müthiş arzululardı. İki temel problemleri bunlar.

"Marcelo çok önemliydi"

Beşiktaş geçen sene Gökhan'ı, Adriano'yu, Talisca'yı, Aboubakar'ı, Fabri'yi ve Babel'i aldı. 6'da 6 yaptılar. Beşiktaş'ta çok önemli bir oyuncu gitti ama, Marcelo...

Haberin Devamı

"3 isim de hayal kırıklığı"

Lens, Negredo ve Medel gibi 3 önemli oyuncu alıyorsunuz. Ve üçü de hayal kırıklığı... Beşiktaş'ın oynayan 11'ini dinlendirebilmesi için transferlerden geçen yılki gibi verim alması lazım.

"Negredo 35 gol falan değil 15-20 atar..."

Negredo transfer olduğunda, uçakta formayı çantada keklik görüyordu. 'Türkiye vasat bir lig, ben milli takımda da oynadım, orada da oynarım' diye geldi. Negredo, kendisinden daha iyi bir oyuncu olduğunu görüyor. Mutlaka uyarılmalı. Beşiktaş'ın santraforu çok gol atar zaten. 35 gol falan değil, 15-20 civarında. Negredo'nun daha fazla çalışması lazım. (Skorer)