Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i...

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i...

Dinamo Kiev Beşiktaş maçının başlamasına saatler kaldı. Dinamo Kiev Beşiktaş maçının hangi kanalda ve şifreli mi yoksa şifresiz mi yayınlanacak olması merak ediliyor. Diğer merak edilen konu ise Beşiktaş'ın muhtemel 11'i. İşte Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ile ilgili detaylar...

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i...

Bu akşam gerçekleşecek Dinamo Kiev Beşiktaş maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Beşiktaş taraftarlarının oldukça önemsediği bu maçta Beşiktaş kazanırsa UEFA Şampiyonlar Ligi B grubunda bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Peki Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Dinamo Kiev Beşiktaş maçında Beşiktaş'ın merak edilen muhtemel 11'i belli oldu: "Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Kerim Frei, Aboubakar."

Beşiktaş, Ukrayna'ya gitti

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında yarın Dinamo Kiev'e konuk olacak Beşiktaş, Ukrayna'ya gitti. Siyah-beyazlı kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Ukrayna'nın başkenti Kiev'e hareket etti.

Beşiktaş kafilesine havalimanında taraftarların ilgisi de yüksek oldu. Taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş ve oyuncularla fotoğraf çektirip, Dinamo Kiev deplasmanında başarılar diledi. Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Caner Erkin ve Talisca dışında tüm futbolcular kafilede yer aldı.

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı 6 Aralık Salı TSİ ile saat 22:45'te ekranlara gelecek. Şifresiz kanaldan izleyici ile buluşacak olan Dinamo Kiev Beşiktaş maçı TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Dinamo Kiev Beşiktaş maçında İskoç hakem Craig Thomson düdük çalacak.

Haberin Devamı

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Rebrov: Hava şartları Beşiktaş'ı olumsuz etkilemeyecektir.
Beşiktaş'ın yarın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda karşı karşıya geleceği Dinamo Kiev'in teknik direktörü Sergiy Rebrov, iddiaları kalmamasına rağmen maçın kendileri için önemli olduğunu söyledi.
Dinamo Kiev'in antrenman tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ukraynalı teknik adam Rebrov, ligde önemli maçları olmasına rağmen şu an sadece Beşiktaş ile oynayacakları Şampiyanlar Ligi karşılaşmasına odaklandıklarını belirtti. Takımdaki sakat oyuncuların ciddi bir eksiklik yaratmasının beklenmediğini söyleyen Revrov, soğuk havanın Beşiktaş'ı olumsuz etkileyeceğini düşünmediğini ifade etti.
Ukraynalı teknik adam, "Beşiktaş için tarihi bir maç olacak. Şampiyonlar Ligi'nde, özellikle de Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurulduğunda, kesinlikle hava şartları karşı takım oyuncularını etkilemeyecektir. Zeminle ilgili hiçbir sorun yok. Yarın çok ciddi bir mücadele olacağını düşünüyorum" dedi.
Bu arada Dinamo Kiev, Beşiktaş ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: "Dinamo Kiev maçını kazanıp, mutluluğu Türk futbolseverlerle paylaşmak istiyoruz"
"Hava koşullarından şikayet etmektense ona uymak zorundayız"
"Sadece Beşiktaş'ı değil aynı zamanda Türk takımlarımızı etkileyecek bir karşılaşma olacaktır. Aynı zamanda benim kariyerim için de bu yılın en önemli maçı olarak bakıyorum"
Atiba Hutchinson: "Deyim yerindeyse tarihi maça çıkacağız"
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Dinamo Kiev ile yapacakları maçı kazanıp, mutluluğu Türk futbolseverlerle paylaşmak istediklerini söyledi.
Karşılaşmanın oynanacağı Kiev Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, karşılaşmanın kendileri için daha çok önemli olduğunu belirterek, "Her takım için Şampiyonlar Ligi'ndeki her maç önemlidir ama
sebepleri itibarıyla kazanmak için bizim daha çok nedenimiz var. Gruptan çıkma şansımız var. Rakibin gruptan çıkma şansı yok. Sadece Beşiktaş'ı değil aynı zamanda Türk takımlarımızı etkileyecek bir karşılaşma olacaktır. Aynı zamanda benim kariyerim için de bu yılın en önemli maçı olarak bakıyorum. Gruptan çıkmak, bizim öncelikli hedefimiz. İşimiz kolay değil. Zor bir rakiple oynayacağız. Dinamo Kiev köklü bir kulüp ve büyük bir camia. Şu anda liglerinde ikinci olmaları ve gruptan çıkma şanslarını yitirmeleri onların küçük olduğunu göstermez. Takım oyunu oynayan ve çok koşan bir takım. Maç, iki takım için de zor olacaktır. Her iki takımda da iyi oyuncular var. İyi oyuncuların güzel maçı olacaktır. Bu karşılaşmayı kazanıp mutluluğu Türk futbolseverlerle paylaşmak istiyoruz. Rakibimiz de kazanmak için sahaya çıkacak. Her takım kazanmak için sahaya çıkar. Biz daha çok kazanmak istediğimizi göstermek zorundayız. 4. torbadan katıldığımız doğru. Başladığımız yer değil geldiğimiz yer önemli, ama yeterli değil" diye konuştu.
Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özkayup'un ağrılarının olduğunu söyleyen Güneş, bu oyuncuların yanı sıra diğer futbolcuların durumuna da yapacakları antrenmanda bakacaklarını vurgulayarak, "Daha oyuncuların durumunu görmedik. Yenilenme antrenmanı yaptık. Takım sonra dinlendi ve seyahat yaptık. Bu akşam göreceğiz" ifadesini kullandı.
Hava koşulları ile ilgili de konuşan teknik direktör Şenol Güneş, "Futbol için olumsuz. Koşullardan şikayet etmektense ona uymak zorundayız. Bu saatte antrenmanı yapmamızın nedeni koşulları görebilmek" dedi.
Siyah-beyazlı futbolcu Atiba Hutchinson ise Dinamo Kiev maçını dört gözle beklediklerini ifade ederek, "Kulübümüz için önemli bir maça çıkacağız. Deyim yerindeyse tarihi maça çıkacağız. Fenerbahçe maçından sonra gerekli hazırlıklara başladık. Dinamo Kiev tanıdığımız takım. Yarın gereken her şeyi yapacağız. Sabırsızlıkla yarını bekliyoruz. Burada bir antrenman yapacağız. Buradaki koşulları göreceğiz. Daha sonra otele dönüp analiz yapmaya devam edeceğiz. Umarım yarın hem bizim için, hem destekleyenler için, hem de kulüp için burada güzel bir gece olur" diye konuştu.
Kiev'deki hava koşullarıyla ilgili de Hutchinson, "Belki takımdaki bazı oyuncular daha önce hiçbir şekilde böyle bir atmosferde oynamadı. Yapacağımız antrenmanla gerek zemine gerek atmosfere gerek stada alışmaya çalışacağız. Bu maçın öyle büyük bir anlamı var ki tarihi fırsat sunuyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Zor bir takvimden çıktık ama zinde durumda olacağız. Zihinsel olarak da hazır olacağız ve sahada yüzde yüzümüzü vereceğiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kiev'de kader maçına çıkıyor

Haberin Devamı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son hafta maçında Dinamo Kiev'e konuk olacak.

Haberin Devamı

Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 22:45'te başlayacak ve İskoç hakem Craig Thomson tarafından yönetilecek.

6. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Kara Kartallar bu kez şeytanın bacağını kırıp bir ilki gerçekleştirmek ve gruptan çıkmak için mücadele edecek.

GRUPTAN ÇIKMAK İÇİN 2 OLASILIK VAR

Bu sezon hem Türkiye hem Avrupa'da oynadığı 20 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen ve 10 galibiyet, 10 beraberlik alan Beşiktaş'a bu kez beraberliğin yetme olasılığı düşük.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 5 maçta yenilmemesine rağmen sadece 1 galibiyet alan ve diğer 4 maçta berabere kalan Siyah Beyazlılar, 7 puan toplamış ve gruptan çıkma şansını son maça bırakmıştı.

Son maçlar öncesinde Beşiktaş'ın gruptan çıkması için 2 olasılık bulunuyor.

Bu olasılıklardan ilki ; 8'er puanlı Napoli ve Benfica'nın ardından 3. sırada bulunan Siyah Beyazlıların Dinamo Kiev'i yenerek gruptan çıkması. Bu durumda puanını 10 yapacak olan Kara Kartallar gruptan çıkmayı garantileyecek ve Benfica-Napoli maçının sonucunu sadece sıralamayı öğrenmek için merak edecek.

İkinci olasılık ise Beşiktaş'ın berabere kalması durumunda ortaya çıkacak. Beşiktaş, Dinamo Kiev ile berabere kalırsa Benfica'nın Napoli'yi yenmesini bekleyecek. Beşiktaş berabere kalıp Benfica da Napoli'yi yenerse Siyah Beyazlılar ikili averajda Napoli'ye üstünlük sağladığı için 8 puanla gruptan çıkmayı başaracak.

Şenol Güneş'in öğrencileri yenilmeleri veya ikinci olasılığın gerçekleşmemesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

MAÇ TÜRKİYE'DE SALI BAŞLAYIP ÇARŞAMBA BİTECEK

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev ile oynayacağı karşılaşma Türkiye'deki taraftarları biraz uykusuz bırakacak.

UEFA, son grup maçları olması sebebi ile tüm maçları aynı saatte oynatıyor ve Dinamo Kiev - Beşiktaş maçının başlama saati de diğer tüm maçlar gibi 21:45 olarak belirlendi.

Ancak bu yıl kış saati uygulamasına geçmeyen ve saatleri geri almayan Türkiye'de maçın başlama saati 22:45 olacak ve gece 00:30 ile 00:45 arasında bitecek. Yani Türkiye'de Salı günü başlayan karşılaşma Çarşamba günü sona erecek.

KİEV'E TÜRK AKINI VAR

Beşiktaş'ın gruptan çıkma şansını son maça bırakması üzerine Kiev'de oynanacak maça ilgi oldukça fazla.

Avrupa'nın bir çok ülkesinden ve Türkiye'den Kiev'e giden taraftar sayısının beklenenden çok daha fazla olmasıyla birlikte Kiev şehrinin maç günü Türk akınına uğraması ve 4 binden fazla Türk seyircinin olması bekleniyor.

HAVA ŞARTLARI OLUMSUZ

Beşiktaş'ı Dinamo Kiev maçında karlı ve soğuk bir hava bekliyor.

Kiev'de maçın oynanacağı salı akşamı hissedilecek sıcaklığın -8 derece civarında olması bekleniyor.

Beşiktaş kafilesinin Kiev'de idman yapacağı bu akşam ise hava sıcaklığının -9 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Son günlerdeki kar yağışıyla beyaza bürünen Kiev'de, maç günü de hafif kar yağışı bekleniyor.