Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Dinamo Zagreb'in hocası Fenerbahçe maçına geliyor!

Dinamo Zagreb'in hocası Fenerbahçe maçına geliyor!

Dinamo Zagreb teknik direktörü Nenad Bjelica, Konyaspor-Fenerbahçe maçını tribünden izleyecek, kendisine eski bir Fenerbahçeli eşlik edecek.

Dinamo Zagreb'in hocası Fenerbahçe maçına geliyor!

Konyaspor ile Fenerbahçe arasında bu gece oynanacak karşılaşmanın sürpriz bir konuğu olacak. Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi’nde Perşembe akşamı karşılaşaacğı rakibi Dinamo Zagreb’in teknik direktörü Nenad Bjelica’nın maçı yerinde izleyeceği ortaya çıktı.

Teamülleri yıkmaya geliyor!

Avrupa kupalarında bilgi almak amacıyla rakiplerin birbirlerinin maçlarını izlemesi sık karşılaşılan bir uygulama… Ancak bunu genellikle ya teknik direktörün yardımcılarından biri ya da takımın scout ekibi üyeleri gerçekleştiriyor. Dinamo Zagreb teknik direktörü Bjelica, Fenerbahçe’nin maçını tribünden bizzat kendisi izleyerek bu konudaki teamüllere aykırı davranmış olacak.

Stjepan Tomas yardım edecek

Nenad Bjelica konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kendisine Türkiye seyahati sırasında eski bir Fenerbahçeli futbolcunun yardımcı olacağını söyledi. Galatasaray forması da giymişliği bulunan ve Süper Lig’de bir çok takımda yardımcı hocalık görevleri yürüten Hırvat futbol adamıyla ilgili Bjelica “Fenerbahçe maçına gidiyorum. Stjepan Tomas orada Türkiye’de beni bekliyor olacak” dedi.

Haberin Devamı

‘F.Bahçe o kadar kötü mü görmek istedi’

Teknik adamın bizzat kendisinin yapacağı maç gözlemi ülke basınında da geniş yankı buldu. Dinamo Zagreb’in lig maçını dün oynamış olmasıyla rahatladığı belirtilen deneyimli çalıştırıcının Türkiye seyahatiyle ilgili Hırvatlar “Fenerbahçe göründüğü kadar kötü mü, Bjelica kendi gözleriyle görmek istedi” ifadeleri kullanıldı.

(Onur Dinçer / Skorer)