Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Dinçay: Bu daha başlangıç

Dinçay: Bu daha başlangıç

"Şu ana kadar 3 kupa müzede. Bayan ve erkeklerde hem lig hem de Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu 7 zaferle bitirmek istiyoruz."

Dinçay: Bu daha başlangıç

CEV Avrupa Kupası’nda erkekler ve bayanlarda Avrupa Şampiyonu olarak 1 günde 2 kupa kazanan F.Bahçeli voleybolcuların, başarı hikayesinde 12 yıllık yönetici Hakan Dinçay imzası var. Hedeflerinin sezonu 7 kupa ile bitirmek olduğunu söyleyen Dinçay şöyle konuştu:

'Şu ana kadar Balkan Kupası’yla birlikte 3 kupa aldık. Bayanlar ve erkeklerde hem lig hem de Türkiye Kupası’nı kazanıp sezonu 7 kupayla tamamlamak istiyoruz. Sezon başında hedefimizi koymuştuk. Biz CEV’i alırız diyorduk ve aldık. Deplasmandaki ilk maçlarda özellikle erkek takımımız İtalya’da adeta baskıya maruz kaldı. Rakibimiz hakem desteğini o kadar çok arkasına almıştı ki, bu yapılanlar bizi ekstra motive etti. Fonteles'in aşırı hırsı da bu yüzdendi. Maçlarımıza gelen taraftarlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

‘ÇOK KARAKTERLİLER’

Bayanlarımız kalabalık önünde oynamaya alışkındı ancak erkek takımımızı gelen taraftarlar tam anlamıyla kamçıladı. İlk kez 7 bin kişiye oynayan oyuncularımız vardı. 'Böyle bir ortam görmedik' dediler. Başarılarımızda her iki takımın teknik heyetini de es geçmeyelim. Karakterli ve taktiksel anlamda çok iyi bir ekip.

Başkan Aziz Yıldırım amatör şubelerin hiçbir müsabakasını kaçırmaz. Vizyon sahibidir. Bizlere F.Bahçe Futbol Kulübü değil, F.Bahçe Spor Kulübü vurgusunu her zaman söyler. Her zaman desteğini verir. Hedefi başkan koyar bizler uygularız. Ali Koç’un da verdiği desteği unutmamak lazım."

Haberin Devamı