Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dirk Kuyt'a flaş teklif!

Dirk Kuyt'a flaş teklif!

Hollanda basını Kuyt'un Feyenoord forması giyeceğini yazınca yönetim harekete geçti.

Dirk Kuyt'a flaş teklif!

Hollanda basınında çıkan haberler Fenerbahçe yönetimini tedirgin etti. Çıkan haberlere göre Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt'ı eski kulübü Feyenoord transfer edecek. Bu haberler üzerine Fenerbahçe yönetimi, milli aranın ardından Dirk Kuyt ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Sahada takımına verdiği enerjiyle Fenerbahçe için çok önemli bir futbolcu olan duracell lakaplı Kuyt'ı Sarı-Lacivertli yönetim kaybetmek istemiyor. Fener yönetimini Hollandalı futbolcuya 1 yıllık sözleşme ve sonrasında takım içinde profesyonel yöneticilik teklifinde bulunacak. Hollandalı futbolcu kabul etmesi durumunda en kısa sürede kendisiyle sözleşme imzalanacak. Fenerbahçe'de mutlu olduğu bilinen Dirk Kuyt'ın böyle bir teklifi kabul etme ihtimalinin yüksek olduğu gelen haberler arasında.

FENERBAHÇE'NİN KUYT İÇİN AYRI BİR DEĞERİ VAR!

KUYT, daha önce yaptığı açıklamalarda Feyenoord'da oynamaya sıcak bakabileceğini açıklamış olsa da, kulübe yakın kaynaklar bu durumun Fenerbahçe ile yeni bir sözleşme imzalamamış olması durumunda geçerli olduğunu belirtiyorlar. Kariyerinde Dünya Kupası finali ve Şampiyonlar Ligi finali gibi bayarılar bulunsa da Kuyt, kariyerindeki tek lig şampiyonluğunu F.Bahçe ile yaşadı.

Haberin Devamı

İSTATİSTİKLERDE HER ZAMAN EN ÖNDE

34 yaşında olan Dirk Kuyt, buna rağmen hem idmanlarda hem de maçlarda takımın en iyi koşu istatistiğine sahip oyunculardan biri oluyor. Kuyt, adeta maçlarda 1 kez koşuyor ve sonrasında hiç durmuyor!

(Takvim)