Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Divan’da Fırtına kopacak!

Divan’da Fırtına kopacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı bugün yapılacak olan Divan Kurulu Toplantısı’nda sıkıntılı bir gün bekliyor. Bir çok üye konuşma yapma hazırlığında...

Divan’da Fırtına kopacak!

TRABZONSPOR, G.Saray’la oynayacağı lig maçını beklerken bugün gerçekleşecek Divan Kurulu Toplantısı ise adeta kıyamet günü gibi olacak. Yaklaşık 2 bin kişiden oluşan kurulda yer alan çok sayıda üyenin konuşma yapmak üzere hazırlık yaptığı öğrenilirken, başkan Muharrem Usta’yı oldukça sıkıntılı bir gün bekleyecek.

50. yıla şampiyonluk parolası ile giren takımın iddiasından uzaklaşan sonuçlar alması, kümede kalma mücadelesi veren takımlar arasında kalması, giden teknik direktör Ersun Yanal’a uzun süre sabredilmesinin yarattığı hasar, transferde yapılan yanlışlıklar, gereğinden fazla büyük paralarla yaşı geçmiş oyuncuların peşinde koşulması, alınanların verimsizliği, genç yıldız adaylarına hak ettikleri değerin güç bela, kamuoyu baskısıyla verilmesi, yeni teknik adam seçiminin yerinde olmadığı görüşü, artık 1 milyar sınırına dayanmış, yönetilmesi çok güç olan borç batağı, Usta’nın kimseye danışmadan kulübü yönetme tarzı, istifa eden üyeler ve gerekçeleri gibi konuların muhtemel ağır bir dille tartışılması bekleniyor.

Haberin Devamı