Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Diyarbakır'da futbol şöleni!

Diyarbakır'da futbol şöleni!

56. Ziraat Türkiye Kupası bugünkü finalle sahibini bulacak.

Diyarbakır'da futbol şöleni!

F.Bahçe 4 yıllık kupa hasretini dindirmek, Akhisar ise mutlu sona ulaşıp tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılmak için 20.30’da Diyarbakır’da kozlarını paylaşacak.

Akhisar 2'de 2 yaptı!

Teleset Mobilya Akhisar, bu sezon F.Bahçe ile 2 kez karşılaştı. Spor Toto Süper Lig’de oynanan ilk mücadeleyi 1-0 kazanan Ege temsilcisi, 2.’sinden de 3-2’lik skorla galip ayrılmayı başardı. Akhisar, F.Bahçe’nin puan alamadığı tek takım oldu.

3'er gol!

Sarı-lacivertlilerde bu sezon Türkiye Kupası’nda en golcü isimler 3’er golle Alper Potuk, Fernandao ve Soldado oldu. Teknik direktör Kıcaman’ın bugünkü randevuda bu 3’lüden sadece Soldado’ya şans vermesi bekleniyor.

Kanarya finale hazır

F.BAHÇE, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisar’la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün Samandıra’da yaptığı antrenmanla tamamladı. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Çift kale maçın devamında yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla da idman sona erdi.

Haberin Devamı

Kocaman'ın gözdesi Dirar dönüyor!

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Antalyaspor'la karşı karşıya geldiği maçta sakatlanan, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında sakatlığı sebebiyle oynayamayan Nabil Dirar'ın, finalde 11'de başlaması bekleniyor.

Akhisar’da 2 yıldız yok!
YARI finalde G.Saray’ı saf dışı bırakan Teleset Mobilya Akhisarspor, kupada şimdiye kadar 18 gol atıp kalesinde 7 gol gördü. Ege temsilcisinin golcüsü Yevgen Selezynov ve kaleci Lukac sakatlıkları nedeniyle bugünkü mücadelede forma giyemeyecek.
Muhtemel 11'ler:
Akhisar: Fatih, Lopes, Dany, Mustafa, Ömer, Aykut, Kadir, Onur, Muğdat, Barbosa, Henrique
Teknik Direktör: Okan Buruk
Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, M. Topal, Josef, Dirar, Giuliano, Aatif, Soldado
Teknik Direktör: Aykut Kocaman