Gazete Vatan Logo
Futbol Doğum gününde yeniden doğ

Doğum gününde yeniden doğ

Yönetim Q7’ye cuma gününe kadar süre verdi

Doğum gününde yeniden doğ

“Takımın mali yapısını bozmamalıyız. En çok Fernandes ve Almeida kazanıyor. Sen de ücretini onların seviyesine indir sözleşme yapalım.”

BEŞİKTAŞ Yönetimi Ricardo Quaresma’yı kulübün şartları doğrultusunda yeniden kazanmak için elinden geleni yapıyor. Çarşamba günü başkan Fikret Orman ve futbol komitesi başkanı Tamer Kıran ile biraraya gelen Q7’ye siyah-beyazlıların içinde bulunduğu durum ve kendisinden istenilenler çok samimi bir şekilde anlatıldı... Orman ve Kıran, çarşamba günü 29. yaşını kutlayacak olan Portekizli yıldızdan beklentilerini şu sözlerle ifade ettiler:

“Bu takımda en yüksek ücreti alanlar Fernandes (2.1 milyon Euro) ve Almeida (2.5 milyon Euro). Sen de ücretini onların seviyesine indir, yeni bir sözleşme yapalım. Takımın mâli yapısını bozmamamız gerek. Tabii ki yıldız futbolcuların diğer futbolculardan daha fazla ücret alması normal fakat bu oranlar kışkırtıcı seviyelere ulaşınca ister istemez psikolojik sorunlar yaşanıyor. Bize yardımcı olmanı bekliyoruz.

‘KARDEŞ OLACAKSINIZ’

ÇARŞAMBA günü doğum günün. Tüm aileni Türkiye’ye getirmeyi planlamışsın. Bu çok sevindirici. Görülüyor ki sen de aileye önem veriyorsun. Beşiktaş’ı da ailen olarak görüyorsan sana cuma gününe kadar müsaade, iyice düşün, bu fikri ailenle tartış ve cevabını bize ilet. Alacağın kararla doğum gününde yeniden doğmuş ol. Ayrıca tüm arkadaşlarınla kardeş gibi olmanı arzuluyoruz. Kesinlikle disiplini bozan değil, geçmiş senelerin tersine arkadaşlık bağları en kuvvetli futbolcumuz olmanı arzuluyoruz.”


Haberin Devamı