Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Domagoj Vida imzayı attı

Domagoj Vida imzayı attı

Beşiktaş Yönetimi, Hırvat futbolcuyla sözlü olarak yaptığı anlaşmayı resmileştirdi. Siyah-Beyazlılar, 28 yaşındaki savunmacıyla Ocak ayından itibaren geçerli olmak üzere 4 senelik kontrat imzaladı. Ancak yönetim, yıldız ismi şimdi Kartal yapmak için çalışmalarına devam ediyor.

Domagoj Vida imzayı attı

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda savunma hattını yeni bir isimle güçlendirmek için çalışma başlatan Siyah-Beyazlılar, Dinamo Kiev’in tecrübeli stoperi Domagoj Vida için atağa kalkmıştı. Kulübüyle sözleşmesi 1 Ocak’ta bitecek olan 28 yaşındaki futbolcuyla ara transferden itibaren geçerli olmak üzere sözlü olarak anlaşan Beşiktaş Yönetimi, işi resmiyete dökmeyi başardı.

Kara Kartal’ın Hırvat futbolcuya Ocak ayından itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık imza attırdığı bildirildi. Bu gelişmeyle bu transfer konusunda eli rahatlayan yönetim, Şenol hocanın isteği üzerine bu oyuncuyu şimdiden kadrosuna katmak için girişimlerine ise devam ediyor.

Görüşmeler sürüyor

Vida’nın son durumuyla ilgili olarak önceki gün Ukrayna basınına açıklamada bulunan Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, “Vida, bizden daha fazla para veren bir kulübe gidecek. Onu suçlamıyorum. Çünkü 4 sene boyunca bize başarıyla hizmet etti. Bize para kazandırarak gitmek istiyor. Ocak ayı için şimdiden anlaşma sağlamış. Ama eğer şimdi isterlerse bonservis konusunu oturup konuşacağız” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş’ın başarılı futbolcu için son olarak 2 milyon Euro (8 milyon TL) artı Denys Boyko’yu önerdiği, tarafların görüşmelerine devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)