Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Domagoj Vida isyan etti

Domagoj Vida isyan etti

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida, Dinamo Kiev'de üst üste alınan başarısız sonuçların ardından isyan etti.

Domagoj Vida isyan etti

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida, Dinamo Kiev'in ligde son kaybettiği Chernomorets maçında kadroya alınmadı. Milli takımdan yorgun dönen ve hafif sakatlığı bulunan Hırvat futbolcu teknik direktör Khatskevich tarafından Odessa'ya götürülmedi. Vida'nın ise takımın başarısız olması yüzünden son derece mutsuz olduğu iddia edildi.

"BAŞARISIZ TAKIMDA OLMAK İSTEMİYORUM"

Ukrayna basınının iddiasına göre; Vida'nın, Chernomorets maçının ardından Dinamo Kiev'in ligde üst üste puan kayıpları yaşaması üzerine takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, "Bu kulübü ve taraftarları çok seviyorum. Sözleşmeme de sadık kalacağıma dair söz vermiştim. Ancak ben başarısız bir kulüpte olmaktan dolayı mutsuzum. Maalesef iyi gitmiyoruz. Bir an önce toparlanmalıyız. Hiçbirimizin motivasyonu iyi değil, buna ben de dahil. Böyle gidemez." diyerek sitemde bulunduğu öne sürüldü.

Beşiktaş, Domagoj Vida'yı transfer etti mi?

Beşiktaş yönetimi Dinamo Kiev takımında forma giyen Domagoj Vida'nın transferi için sezon başında yoğun çaba sarfetmiş fakat oyuncunun bonservis sorununu aşamamış ve bu transferi Ocak ayına ertelemek durumunda kalmıştı.

Haberin Devamı

Bugün basında Beşiktaş'ın transfer listesinin bir numaralı ismi olan Domagoj Vida'nın Ocak ayı için İstanbul'da ev baktığı iddia edilmişti. FutbolArena, Beşiktaş'ın Domagoj Vida transferiyle ilgili yetkililere ulaştı.

"OCAK AYINDA BEŞİKTAŞ'A KATILACAK!"

FutbolArena, Domagoj Vida'nın basında yer aldığı gibi henüz İstanbul'da ev bakma girşiminde olmadığını fakat oyuncu ile yapılan ön anlaşma gereği bu transferde herhangi bir problem bulunmadığını ve Hırvat futbolcunun Ocak ayı transfer döneminde Beşiktaş takımına katılacağı bilgisine ulaştı.

(Futbolarena)