Gazete Vatan Logo
Galatasaray Donk'tan Fatih Terim mesajı

Donk'tan Fatih Terim mesajı

ANTALYA maçında G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından 85. dakikada forvet olarak oyuna alınan ve 87’de attığı golle takımına hayati bir 3 puan kazandıran Ryan Donk, VATAN’a önemli açıklamalar yaptı.

Donk'tan Fatih Terim mesajı

32 yaşındaki Hollandalı oyuncu, “G.Saray’da çok zor zamanlarım oldu. Fatih hoca bana tekrar kapıları açtı. Bana güvendi, özgüvenimi kazandım. Antalyaspor maçında son 6 dakikada görev yapsam da elimden geleni fazlasıyla yapıyorum. Fileleri sarsarak hocamı mahcup etmediğim için çok mutluyum. Golümle gelen 3 puan beni oldukça sevindirdi. Eski takımlarım Kasımpaşa ve Club Brugge’de de önemli goller atmıştım. Golden sonra Hasan Şaş hocaya sarıldım çünkü gol atacağımı söylemişti.

EVİMİZ Türk Telekom Stadı bizim güvenli yerimiz. Taraftarımız bize itici güç oluyor ve tezahüratlarıyla ekstra güç veriyor. Deplasmanlarda iyi sonuç almaya ihtiyacımız vardı. Porto’da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Birçok pozisyona girdik ve yenilgiyi hak etmedik” dedi.

‘Son ana kadar bırakmadınız’

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalya maçındaki skordan ve oyuncularının maçı son ana kadar bırakmamalarından oldukça memnun olduğunu ifade etti. 65 yaşındaki çalıştırıcı, oyuncularını soyunma odasında tek tek tebrik etti.
Top başı çarşamba günü
G.SARAY’IN Antalya’yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderliğini koruduğu maç sonrası teknik direktörü Fatih Terim, oyuncularına 3 gün izin verdi. Sarı-kırmızılılar, milli takıma gidecek oyunculardan yoksun bir şekilde çarşamba günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışmalara yeniden başlayacak.

Haberin Devamı