Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Dört büyükler peşlerinde!

Dört büyükler peşlerinde!

Zeki Yıldırım ile Emrah Başsan Süper Lig'e transferle dönebilir...

Dört büyükler peşlerinde!

Antalyaspor'da performanslarıyla dikkat çeken Zeki Yıldırım ile Emrah Başsan Süper Lig'de aralarında 4 büyük takımın da bulunduğu bazı kulüplerin transfer takibinde yer aldı.

PTT 1. Lig'de liderlik mücadelesi veren Antalyaspor'un bazı futbolcuları 7 haftadaki performanslarıyla Süper Lig'de 4 büyük takım da dahil çok sayıda kulübün transfer takibine takıldı. Milli takım ile 4 büyük takımın teknik heyetinin Emrah Başsan ve Zeki Yıldırım'ı takip ettiği öğrenildi.

Farklı takımların kırmızı beyazlı takımdaki oyuncuları takip ettiği gibi Antalyaspor'un da gelecek sezona yönelik takibe aldığı oyuncuların bulunduğunu belirten Asbaşkan Mehmet Aygün transfer çalışmalarından önce tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. Kulübün maddi sorunları nedeniyle tekliflere açık olduklarını kaydeden Aygün, "Şu anda düşünmüyoruz ama Antalyaspor'un maddi sorunlarını çözecek iyi teklifler gelirse de teklife açığız. Takıma faydalı olan oyuncuları verme düşüncesinde değiliz. Kulübün menfaatleri doğrultusunda sezon sonu gitmek kaydıyla oyuncu veririz" diye konuştu. Antalyaspor'da yönetim futbolcular teknik heyetin uyum içerisinde başarıyı yakaladığına dikkat çeken Aygün, "Süper Lig'de gelecek sene 5'inci büyük takım Antalyaspor olacak" dedi.

Haberin Devamı