Gazete Vatan Logo
Galatasaray Devler Ligi'ne inancı tam

Devler Ligi'ne inancı tam

Galatasaray, kaptanının yıldızlaştığı maçta Adana'ya gol olup yağdı. Üçüncülüğü Fenerbahçe'den alırken ikinci sıradaki Başakşehir'le de arasındaki farkı 4 puana indirdi.

Devler Ligi'ne inancı tam

BAŞAKŞEHİR’İN kaybetmesinin ardından Şampiyonlar Ligi için iştahı kabaran G.Saray, lige tutunmaya çalışan Adana’yı rahat geçti: 4-0.

TRABZON maçından sonra köklü değişikliğe gideceğinin sinyallerini veren Tudor, kadro tercihleri ile bunu net bir şekilde ortaya koydu. Sneijder, De Jong, Tolga, Hakan ve Sabri gibi 11’in gediklileri kulübedeydi. Hatta sakalığını bahane ederek Trabzon’da forma giymeyen Chedjou ise kadroda bile yoktu. Tudor’un bu tercihleriyle daha hırslı ve mücadeleci ancak zaman zaman oyun kurmakta zorlandığı gözüken bi takım sahaya sürdüğünü söyleyebiliriz.

SELÇUK TERS KÖŞE!

ÖZELLİKLE ilk yarı da oyuna hakim olmasına rağmen fazla pozisyon bulamayan G.Saray perdeyi 25’te açtı. Paslaşarak kullanılan kornerde Selçuk arka direğe kesti. Top iyi takip eden Podolski’nin kafa vuruşunda top Itandje’nin müdahalesine rağmen ağlara gitti: 1-0.

2. yarı golle başladı. 47’de Rodrigues sağ çaprazdan çok sert vurdu, farkı ikiye çıkardı: 2-0. 56’da Linnes yerde kalınca hekem penaltı noktasını gösterdi. Selçuk topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi: 3-0. 59’da Yasin’in ortasını savunma elle kesince bir kez daha penaltı kazandı sarı-kırmızılılar. Selçuk yine ters köşe yaptı ve maçın skorunu belirledi: 4-0.

Haberin Devamı