Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Dortmund'dan şaşırtan öneri! Emre Mor bedava...

Dortmund'dan şaşırtan öneri! Emre Mor bedava...

A Milli Takım'ın süper yeteneği Emre Mor ile ilgili kulübü Borussia Dortmund'dan Süper Lig devine şaşırtan teklif geldi...

Dortmund'dan şaşırtan öneri! Emre Mor bedava...

Bir yandan lig ve Avrupa’da yoluna devam ederken, diğer yandan gelecek sezonun planlamasını yapan Beşiktaş yönetimi, Borussia Dortmund’dan Emre Mor için teklif aldı.

Transfer döneminde bu oyuncuyu transfer etmek isteyen ancak Alman kulübüne kaptıran siyah-beyazlılara, Borussia Dortmund’dan geri çeviremeyecekleri bir teklif geldi. Almanların, siyah-beyazlılara, istenilmesi halinde Emre Mor’u bir yıl bedelsiz kiralayabileceklerini söylediği ortaya çıktı.

Bonservisi Sunderland’te olan Lens’i transfer etmeye planlayan Beşiktaş Yönetimi, böylesine bir cazip teklif karşısında Lens ve Emre Mor arasında kaldı. Gelecek sezon da büyük olasılıkla Şampiyonlar Ligi’nde olacağı düşünülen Beşiktaş’ta Emre’nin tecrübe kazanmasını isteyen Alman kulübüne, tıpkı Talisca’da olduğu gibi iki sene kiralanması teklifini sunacakları ifade edildi.

Yeni sezonda Quaresma, Babel ve Gökhan Töre’nin yanına bir tane daha kanat oyuncusu alacak olan siyah-beyazlı yönetimin büyük çoğunluğu, “Lens bize çok maliyetli olur. Emre Mor gibi bir seçeneğimiz varsa, transfer bütçemizin önemli bir kısmını santrforda kullanabiliriz” dediği bildirildi.

Haberin Devamı

(Skorer)