Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Dorukhan Toköz: Kimse abartmasın...

Dorukhan Toköz: Kimse abartmasın...

Beşiktaş’ın yükselen değeri Dorukhan Toköz, Antalyaspor karşısında attığı golle çıkışını sürdürdü. Maçın ardından alçak gönüllülüğünü koruyan 22 yaşındaki futbolcu, “Maç ve gollere bakarak kimse lütfen performansımı abartmasın. Daha çok çalışıp formumu daha da artırmayı hedefliyorum” dedi.

Dorukhan Toköz: Kimse abartmasın...

Süper Lig’de önceki akşam Antalyaspor’u deplasmanda 6-2’lik skorla deviren siyah- beyazlılarda maçın yıldızları arasında takımın genç orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz de yer almıştı. Kara Kartal’ın 39. dakikadaki ikinci golünü kaydeden 22 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’in ikinci yarısında çıktığı üst üste üçüncü karşılaşmasında rakip fileleri 3. kez sarsmıştı. Etkili futboluyla teknik direktör Şenol Güneş’i mutlu eden başarılı oyuncu, karşılaşma sonrasında görüşlerini paylaştı.

‘Yere sağlam basıp...’

Kartal’ın parlayan yıldızı, “Beşiktaş’a efsane oyuncular arasına katılmaya geldim. Ama daha yolun başındayım. İyi çalışıp hocamız Şenol Güneş’in verdiği görevi yerine getirmek için çaba sarf ediyorum. Daha çok çalışıp performansımı daha da artırmayı hedefliyorum. Maç ve gollere bakarak kimse lütfen performansımı abartmasın. Takım olarak da yere sağlam basıp takım olarak daha iyi noktaya geleceğimize inanıyorum" sözlerini kullandı.

(Fanatik)