Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi: Zırhlı araç ve...

Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi: Zırhlı araç ve...

Galatasaray’ın eski oyuncularından Didier Drogba ile ilgili transfer bombası gündeme düştü. İddiaya göre bir zamanlar Galatasaray’da da forma giyen Drogba, Brezilya yolunda... Yapılan teklif ise oldukça ilginç

Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi: Zırhlı araç ve...

Galasaray'da oynadığı dönemlerde Türkiye'de geniş hayran kitlesine ulaşan Drogba, başarılı spor hayatına devam ediyor. Son gelen transfer iddiasına göre; Brezilya’nın Corinthians takımına transfer olabilir. MLS’de Montreal Impact forması giyen 38 yaşında futbolcu, Marsilya’ya transfer olmak istediğini söylemiş ancak Fransız ekibinden yeterli ilgiyi görmemişti.

TRANSFER TEKLİFİ: ZIRHLI ARABA

Corinthians’ın Afrikalı golcüye yaptığı teklif ise oldukça ilginç… Brezilya ekibi, bir yıllık sözleşme önerdiği Drogba’ya aylık 120.000 dolar, Avrupa-Brezilya gidiş dönüş 6 uçak bileti, ev, zırhlı araba, tercüman ve bonuslarla oyuncunun aklını çelmeye çalışıyor.

ESKİ TAKIMINDAN DROGBA'YA BÜYÜK ŞOK!

Corinthians geçtiğimiz günlerde de bir diğer eski Galatasaraylı, Colin Kazım Richards’ı transfer etmişti.

DİDİER DROGBA KİMDİR

11 Mart 1978 Abican'da doğan Fildişi Sahilli millî futbolcu. 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giymiştir. Şu anda MLS ekiplerinden Montreal Impact takımında forma giymektedir. Futbola Levallois takımında başlayan oyuncu, 1998 yılında Le Mans takımında profesyonel olmuştur. 2003 yılında Guingamp'a transfer olan Drogba, 45 maçta 20 gol atmış ve gösterdiği performansla 2003 yılında Marsilya takımına transfer olmuştur. Burada bir sezon geçiren Didier Drogba, kariyerinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almış ve ilk UEFA Şampiyonlar Ligi golünü Real Madrid ağlarına yollamıştır.

Haberin Devamı

Lig'de oynadığı 35 maçta 19 gol kaydeden Fildişili, 2004 yılında Roman Abramoviç'in satın aldığı Chelsea takımına transfer olmuştur. Chelsea'de 8 sezon geçiren Didier Drogba, bu takımda 226 lig maçına çıkmış, 100 gol kaydetmiştir. Chelsea tarihinin en skorer 4. oyuncusu olmayı başaran Drogba, Chelsea'de bulunduğu dönem boyunca; 3 kere Premier League, 4 kere FA Cup, 2 kere Lig Kupası, 2 kere Community Shield ve 1 kere Şampiyonlar Ligi kupası kaldırma başarısı göstermiştir. 2012 yılında Shanghai Greenland'a transfer olan Fildişili oyuncu bu takımda yarım sezon kalmış ve 11 maçta 8 gol kaydetmiştir.Ayrıca Drogba 2013 yılında ise C.Ronaldo, A.Iniesta, D.Beckham, L.Messi gibi ünlü futbolcuları geride bırakarak Altın Ayak ödülüne layık görülmüştür

Haberin Devamı

DROGBA GALATASARAY'I ŞAMPİYON YAPAR!