Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Dünya devleri İstanbul’a geliyor

Dünya devleri İstanbul’a geliyor

Spor Türkiye Medya’nın bu yıl 14. kez düzenlenen X Body Türkiye Spor Adamları Ödülleri törenine Türkiye devlerinin yanı sıra Avrupa’nın yıldız isimleri de konuk olacak.

Dünya devleri İstanbul’a geliyor

Spor Türkiye Medya’nın bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği X Body Türkiye Spor Adamları Ödülleri törenine Türkiye devlerinin yanı sıra Avrupa’nın yıldız isimleri de onur konuğu olarak renk katacak.

Türkiye Futbol Federasyonu ‘nun“ Yılın Federasyonu “ Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in “ Yaşam Boyu Başarı “Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın “ Dostluk ve Barış “ özel ödülünü alacağı gecede Antalyaspor’lu yıldız Eto’o “ Yılın transferi “ Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım “ Yılın Kulüp Başkanı “ Fenerbahçeli Volkan Şen “ Yılın Futbolcusu “Galatasaray’lı WesleySneijder“ Yılın Yabancı Futbolcusu “ Dünya Şampiyonu Sporcumuz Kenan Sofuoğlu “ Yılın Erkek Sporcusu “ Pınar Karşıyaka Coachu Ufuk Sarıca “ Yılın Spor Adamı “ ve Şampiyonlar Ligi Finalini yöneten Cüneyt Çakır “ Yılın Hakemi “ ödülünü alacaklar.

Öte yandan Cüneyt Çakır tüm ekibiyle gecede hazır bulunacak.

Basın ödüllerinin de dağıtılacağı gecede diğer ödül hak sahipleri de ödüllerini alacak.

Dünya devleri de geliyor

Real Madrid ve Milan’ın dünyaca ünlü eski yıldızı ClarenceSeedorf, Alman Futbolunun önemli,ismi Stuttgart Sportif Direktörü Fredi Bobic, eski Beşiktaş’lı Nijerya Milli Takım antrenörü Daniel Amokahci ve İtalyan devi Juventus’un efsane futbol adamı Alessio Secco ve Avrupa basınından Kicker ve La Della GazettaSport temsilcileri katılacak. Hristiyan dünyasının en önemli bayramı olan noel’de böyle önemli yıldızların ülkemize gelmesi kritik günlerden geçen Türkiye için önemli bir tanıtım olacak

Haberin Devamı

Organizasyon Komitesi Başkanlığını Turgay Kıran ve Organizasyon Kurucu Başkanlığını Nedim Delibaş’ın yaptığı organizasyon Yurt dışı ve Türk spor,iş,sanat,basın ve televizyon dünyasının seçkin isimlerinin katılımı ile 21 Aralık 2015 Pazartesi Akşamı saat 19:30’da Harbiye Hilton Convention Center’de yapılacak