Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Dünya Kupası aşkına saldır Talisca!

Dünya Kupası aşkına saldır Talisca!

Rusya'ya gidecek olan kadrosuna girmek için gaza basan Sambacı, Beşiktaş'ın da lokomotifi oldu.

Dünya Kupası aşkına saldır Talisca!

Süper Lig’in ilk yarısında 3 gol, 3 asist üreten Talisca, 2018’de ise fırtına gibi. Geride kalan süreçte 9 gol atıp 1 de asist yapan 24 yaşındaki oyuncu, hem Kartal’ı uçuruyor hem de Tite’ye mesaj veriyor.

SPOR Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş’ta, Anderson Talisca’nın sergilediği performans ön plana çıkıyor. Bu yaz Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda mücadele edecek Brezilya Milli Takımı’nın kadrosunda yer almak isteyen 24 yaşındaki futbolcu, bu doğrultuda siyah-beyazlı forma altında vites yükseltti. Bu durum da haliyle Kara Kartal’ın işine geliyor.
SAMBACI, sezonun ilk yarısında Şampiyonlar Ligi’nde 4 gol atmıştı. Süper Lig’de ise beklentilerin altında kalmış ve 3 gol, 3 asist üretebilmişti. Ancak 2018 yılında ise Talisca bambaşka bir kimliğe büründü. Dünya Kupası yaklaşırken sanki gaza basan süper solak, geride kalan süreçte çıktığı lig maçlarında 9 gol atıp 1 de asist yaptı. Ayrıca Türkiye Kupası’nda çıktığı 3 maçta da 2 gol ve 1 asistle oynadı.
SON 2 MAÇTA 2 GOL-1 ASİST
BREZİLYA Milli Takımı’nın geçen ayın sonunda Rusya ve Almanya ile oynadığı hazırlık maçlarının kampına davet edilen ama iki karşılaşmada da forma giyemeyen Talisca, Rusya kadrosunda da yer almanın peşinde. Zaten milli takımdan döndükten sonra Beşiktaş’ın Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 yendiği maçta galibiyet golünü attı. Hemen ardından geçtiğimiz cumartesi de 5-1 kazanılan Göztepe mücadelesinde açılış golünü kaydetti, kapanış golünün asistini yaptı ve Brezilya’nın hocası Tite’ye mesaj gönderdi.

Haberin Devamı