Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Sen kimsin Harun? İstifa et'

'Sen kimsin Harun? İstifa et'

G.Saray Kadın Basketbol Takımı’nın hükmen mağlup sayılmasının ardından başkan Dursun Özbek zehir zemberek açıklamalarda bulundu:

'Sen kimsin Harun? İstifa et'

“Bizim çocuk lisans konusunda hata yapmış diyor. Sizin çocuk kim kardeşim? Sahada alın teri dökerek galip gelen G.Saray’ın hakkını kimse yiyemez, kimse gasp edemez. Basketbol sahalarda oynansın, masada değil.”

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun, ‘Mevzuata aykırı takım kadrosu ile sahada yer aldığı’ gerekçesiyle G.Saray Kadın Basketbol Takımı’nı, F.Bahçe maçında hükmen mağlup etmesinin ardından sarıkırmızılı kulüp dün Türk Telekom Arena Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. Lynetta Kizer’in AGÜ maçında Avrupa, sarı-lacivertliler oynanan mücadelede ise ABD pasaportuyla oynaması sonrası çıkan kararla ilgili başkan Dursun Özbek şunları söyledi:
‘EMİR ERİSİN!’
“Bildiğiniz gibi geçen cumartesi günü kendi sahamızda F.Bahçe ile kadın basketbol maçında mücadele ettik ve onları mağlup ettik. Muazzam alın teri. Sahada galip gelebilirsiniz ama yeterli mi? Orada başka bir güçler devreye giriyor. G.Saray, F.Bahçe’yi yenerse bu, federasyonun kabul edebileceği bir şey değil. Nitekim öyle de oldu.
SEN bu işi bırak Harun (Erdenay)! ‘Bizim çocuk lisans konusunda hata yapmış’ diyorsun. Sizin çocuk kim kardeşim? Saha alın teri dökerek galip gelen G.Saray’ın hakkını kimse yiyemez, kimse gasp edemez.
BASKETBOL Federasyonu Başkanı’na sesleniyorum, ‘Sen bu işi bırak.’ Tazminatını ödeyecekmiş oyuncunun? Sen bu sözlerin nasıl bir arsızlık olduğunu görmüyor musun? G.Saray’ın gücünün, bedelinin kudretini ödeyecek gücün var mı? Sen kimsin? Bırak o görevi. F.Bahçe’nin emir eri pozisyonunu terk et. Basketbol sahalarda oynansın, masada değil.”
Memnun: Alın terimizle kazandık
TOPLANTIDA son olarak söz alan G.Saray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun şu ifadeleri kullandı: “Basketbol Federasyonu’na lisansı ibraz ederek mücadele ettik, centilmence, sportmence, kıran kırana güzel bir maç oynandı. Alın terimizle kazandık, başarılı olduk. Benim açımdan o maç orada bitti.
TEKNİK olarak maçtan alacağım dersleri düşündüm evimde sadece, sonra da bu karar açıklandı. Şok yaşadım. Alnımızın akıyla oynadığımız bir maçtı, bundan sonrası bizim hakkımızın tespit edilmesi yönünde olacaktır diye düşünüyorum.”

Haberin Devamı