Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dursun Özbek: Sıkıntıyı gayrimenkulle aşacağız

Dursun Özbek: Sıkıntıyı gayrimenkulle aşacağız

Galatasaray, Dumankaya ile 3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Dursun Özbek: Sıkıntıyı  gayrimenkulle aşacağız

“Kulüpler sıkıntılı süreçlerinden gayrimenkullerini en iyi şekilde değerlendirerek çıkarlar, biz de böyle yapacağız.”

FORMA göğüs sponsoru olarak Dumanka’ya ile 3 sezon için toplam 30 milyon TL’ye anlaşan G.Saray’da dün başkan Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya’nın katıldığı bir imza töreni düzenlendi...

ARENA’DA düzenlenen toplantıda soruları yanıtlayan Özbek, sponsor firmanın Zlatan Ibrahimovic gibi bir transfere yardımcı olup olmayacağı sorusuna “Artık bırakın Ibrahimovic’i” diyerek sert bir dille yanıt verirken sözlerine şöyle devam etti:

“Futbol kulüpleri büyük para hareketinin olduğu organizasyonlardır. Zaman zaman darboğaza düşebilirler. Kulüpler sıkıntılı süreçte gayrimenkullerini en işi şekilde değerlendirerek çıkarlar, biz de böyle yapacağız. Ama bu anlaşma G.Saray’ın gayrimenkulleri üzerine bir anlaşma değildir. Geçen yıl forma reklamından toplam 33 milyon TL gelir elde etmişiz. Bu yılki anlaşma 42 milyon TL civarında.”

‘Hakemlerin alıkonulması hoş değil’

Haberin Devamı

ÖZBEK, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun G.Saray ile ilgili sözlerine de yanıt verdi: “G.Saray ile ilgili sözlerini tasvip etmiyorum ve karşı çıkıyorum. Hakem hataları birçok maçta oluyor. Hakemler alıkonulmuş hoş bir durum değil. Ayrıca kendisinin kadınlarla ilgili sözlerini de yanlış buluyorum ve kendisi de hatasını anladı ve bu konuda özür diledi. Sporu çok fazla siyasi mecraya çekmemek lazım.”

G.SARAY’IN EN DEĞERLİ YERİNDEYİZ

DUMANKAYA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sponsorlukla birlikte G.Saray’a katkı vermenin kendileri için büyük mutluluk olduğunu söyledi... G.Saray taraftarı olduğunu da sözlerine ekleyen Dumankaya “G.Saray’ın önemli lokasyonu olan göğsünde bulunabilme şerefi bizlere nasip oldu. Futbol camiasının öncü markasıyla, dinamik yapımıza uyum sağlayan önemli bir anlaşmaya imza attık” dedi.