Gazete Vatan Logo
Futbol Dursun Özbek'ten Arda Turan ve Fatih Terim açıklaması!

Dursun Özbek'ten Arda Turan ve Fatih Terim açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, menajer Ahmet Bulut'la görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'ten Arda Turan ve Fatih Terim açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'nin yarın İstanbul'a gelebileceğini söyledi.

Menajer Ahmet Bulut ile yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Özbek, şunları söyledi;

FEGHOULİ YARIN GELEBİLİR

"Menajer Ahmet Bulut ile yaptığımız toplantıda Sofiane Feghouli transferindeki ufak pürüzleri konuştuk. Bu pürüzler de bu akşam çözülürse yarın İstanbul'a gelir. Feghouli'nin kendi kulübüyle ilgili problemleri vardı. Onları halledecek"

BARCELONA'DAN İZİN ALMADAN ARDA İLE GÖRÜŞEMEYİZ

"Arda Turan Türkiye'nin gündeminde olan bir futbolcu. Çok da iyi bir Galatasaraylı. Galatasaray olarak Barcelona'dan izin almadan görüşme yapmamız mümkün değil. Ahmet Bulut ile bir araya gelince Arda için sanılıyor ama Feghouli için görüşme yaptık."

İDDİALI BİR KADRO KURUYORUZ

"Bu sene çok iddialı bir kadro kuruyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Mali ve performans açısından en iyisi neyse onu yapacağız."

SİNAN GÜMÜŞ KONUSU

"Sinan Gümüş ile ilgili bir gelişme yok. Kendisi gitmek istiyor ama netleşen bir durum bulunmuyor."

Haberin Devamı

TÜRK FUTBOLUNA HİZMET İÇİN ADAY OLDUM

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na Türk futboluna hizmet etmek için aday oldum. Kim seçilirse seçilsin herkesin arzusunun aynı olduğunu düşünüyorum."

TARAFTARA MESAJ

"Taraftardan takımlarını desteklemesini istiyorum. Bu takımın desteğe ihtiyacı var. Taraftarlarımızın yeni transferlerimizi kucaklamasını istiyorum. Bu konuda da taraftarımıza güveniyorum."

FATİH TERİM YORUMU

"Fatih Terim çok iyi bir Galatasaraylı. Ancak şu an bizim antrenörümüz Igor Tudor. Galatasaray ne zaman Fatih Terim'e ihtiyaç duyarsa kendisi kulübe hizmet verecektir"