Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dursun Özbek'ten Riekerink açıklaması

Dursun Özbek'ten Riekerink açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Riekerink'in durumuyla ilgili olarak, "Yönetimin herhangi bir isim üzerinde tartışması olmadı. Yapılan haberler bizim dışımızda oluşturulmuş haberlerdir" dedi

Dursun Özbek'ten Riekerink açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulüp ile TEMSA arasındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAN KOPMADIK"

Özbek'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmuş değildir. İki hafta şampiyonluğu nasıl istiyorsak hâlâ aynı şekilde istiyoruz. Lig çok uzun bir maraton. 3 puanlı lig sisteminde sonucun nasıl olacağını kestirmek çok zor. Çok üzgünüz. Galatasaray dün çok önemli bir fırsatı kaçırdı."

"ŞAMPİYONLUĞU BUGÜN DAHA ÇOK İSTİYORUZ"

"Başarı odaklı götürdüğümüz bir yarışı bir tık daha yukarıya çıkartma isteğindeyim. Yönetim kurulumuz da böyle düşünüyor. Üzüntüyü bir kenara bırakmalıyız. Şampiyonluğu bugün daha fazla istiyoruz. Kaybedilmiş bir şey yok. Biz yarışma hakkını zerre kadar kadar eksiltmedik, sonucun da Galatasaray için hayırlı olacağını düşünüyorum."

RİEKERİNK'İN DURUMU

"Yönetimin herhangi bir isim üzerinde tartışması olmadı. Yapılan haberler bizim dışımızda oluşturulmuş haberlerdir. Basında çıkan isimlerle bir görüşmemiz olmadı. Taraftarları da yok sayamayız. Fakat ümitsizliğe kapılmamalıyız. Ne yapacaksak Galatasaray'ın başarılı olması için yapacağız. Şampiyonluğa odaklandık. Hatalarımızdan ders almasını biliriz. Galatasaray'ın dün galip gelmesi büyük şans olurdu... Dünkü karşılaşmadan bir ders çıkartacağız. Galatasaray'ın başarısını etkileyecek bir karar içinde olamayız. Şampiyonluk yarışında en önemli adaylardan bir tanesiyiz. İç saha maçlarını düşünürsek; Galatasaray, şampiyonluk yarışının en büyük adayıdır."

Haberin Devamı