Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dursun Özbek yönetim kurulu listesini tanıttı

Dursun Özbek yönetim kurulu listesini tanıttı

Galatasaray'ın mayıs ayında yapılacak olan kongresi öncesi başkan adayı olan sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Dursun Özbek, divan kurulu mayıs ayı toplantısında açıklamalarda bulunarak, yönetim kurulu aday listesini tanıttı.

Dursun Özbek yönetim kurulu listesini tanıttı

Anneler günü kutlayarak başlayan Dursun Özbek, 'Futbol takımımız çok başarılı, hepimizi grurlandırıyor. Ben bu mana da futbolcularımız ve teknik heyetimizin bana verdiği gururu ifade etmekte zorlanıyorum. İki yıldır zor bir süreç geçirdik. bu sezonun bayında scout ekibimizin de katlıyarıyla futbol takımı kurduk. Başını da bize sayısız başarılar getirmiş değerli hocamız Fatih Terim'i getirdik. Şampiyonluk sürecinde kalan 180 dakikada bu başarının devamını diliyorum. İnanıyorum ki şampiyonluk yürüyüşü devam edecektir. Oyuncularımızın yüksek performansı bizi 21. şampiyonluğa taşıyacak ve bu Galatasaray'a çok yakışacak" ifadelerini kullandı.

İŞTE DURSUN ÖZBEK'İN AÇIKLAMALARI:

"Sezon başında mutevazı bir bütçeyle oluşturduğumuz bayan basketbol takımımız Avrupa Şampiyonu olarak bizi gururlandırdı. Bayan voleybol takımının Final Four oynadı. Basketbol takımımız Avrupa'da şampiyon oldu. Hepsini selamlıyorum. Kuvvetli alkış istiyorum. Alkışlamaktan elleriniz kopsun..."

"Çok adaylı seçime gidiyoruz... Bu seçim Galatasaray'daki demokrasinin bir tezahürüdür" diyen Özbek, yönetim kurulu listesini isim isim sahneye çağırarak tanıttı.

Özbek'in listesi; Metin Öztürk - Taner Aşkın - Osman Kocaman - Niyazi Yelkencioğlu - Levent Yaz - Nasuhi Sezgin - Cenk Eyüpoğlu - Osman Aral - Fırat Aral - Ceyda Üçer'den oluşuyor.

Haberin Devamı