Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ebola'yı da yayan biz miyiz?

Ebola'yı da yayan biz miyiz?

Demba Ba ve Sosa'dan sonra Ersan ile Cenk'in sakatlanmasından sorumlu tutulan Beşiktaş doktoru Karanlık isyan etti:

Ebola'yı da yayan biz miyiz?

SAKATLIKLIK nedeniyle geçen sezon büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta yine aynı sıkıntının baş göstermesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Arsenal maçında sakatlanan Demba Ba 15 gün takımdan uzak kalırken, yeni transfer Jose Ernesto Sosa da takımla resmi maça çıkamadan sakatlık yaşadı.

SON olarak Çaykur Rizespor ile yapılan maçta 58. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Ersan Gülüm'ün karşılaşmanın ardından çekilen MR'ın da sol addiktor kasında 1. derece yırtık tespit edildi. Cenk Tosun'un ise sağ omzunda yırtık olduğu açıklandı.

‘FENER’DE 6 TANE SAKAT VAR’

SİYAH-beyazlılarda sezon başında 4 önemli oyuncunun sakatlık yaşaması gözlerin otomatik olarak sağlık ekibine çevrilmesine neden oldu. Beşiktaş Sağlık Ekibi Sorumlusu ve A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık da takımda yaşanan her sakatlıktan sonra kendisinin ve ekibinin hedef alınmasına tepkisini ilginç bir yöntemle gösterdi.
KARANLIK twitter hesabından önce sakatlığı geçen Demba Ba ile birlikte çekilmiş fotoğrağını paylaşırken altına İngilizce olarak "Tedavi bir zevkti. Çok teşekkürler arkadaşlar" yazdı. Ardından ise "Ebola, Liberya'da yayıldı. BJK sağlık ekibi suçlu" tweetini attı.
KULÜP doktoru daha sonra bu mesajı silerken, yapılan eleştirilerle ilgili yakın çevresine de "Dünyanın herhangi bir tarafında bir şey olsa onu da bizden bilecekler. Bakırköy'de yol inşaatında adam çukura düşmüş, bunu da mı Beşiktaş Sağlık Ekibi yaptı! Biri trafik kazası geçirse bunu da biz yapmışız gibi hakaret içeren tweetler atıyorlar. Sosa niye oynamıyor diyenler F.Bahçe'de 6 ismin sakat olduğunu bilmiyor" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı