Gazete Vatan Logo
Galatasaray Eboue: Allah biliyor...

Eboue: Allah biliyor...

NTV Spor'dan Onur Tuğrul'un sorularını yanıtlayan Galatasaraylı Eboue samimi açıklamalar yaptı.

Eboue: Allah biliyor...

Galatasaray'da Sabri ve Engin ile birlikte kadro dışı bırakılan ve şu anda A2 takımla birlikte çalışan Fildişi Sahilli oyuncu, bu kakarın neden alındığını bilmediğini söyledi. "Neden böyle olduğunu açıklayacak kelime bulamıyorum" diyen Eboue, "Eboue takım arkadaşları ve yöneticilerle sorun yaşıyordu" haberlerine de tepki gösterdi.

Sağ kanadı kendisinden devralan Veysel hakkında da ilginç açıklamalar yapan tecrübeli oyuncu bir yandan takım arkadaşına destek verirken diğer yandan da uyardı: "Galatasaray'da oynamak kolay değil, Eskişehir'den buraya gelip oynamak da kolay değil"

İşte Emmanuel Eboue'nin NTV Spor'a yaptığı açıklamalar:

"GEVŞEMEDİK"

"Her şeyin iyi olduğunu söyleyebilirim. Engin ve Sabri ile sıkı biçimde çalışyoruz. Hiçbir şekilde gevşemedik. Belki bizi bir gün tekrar A Takım'a çağıracaklar."

"TAKIM ARKADAŞLARIM İÇİN EN İYİSİNİ DİLİYORUM"

"Tabii ki kendimi kötü hissediyorum. Mutlu olduğumu söyleyemem çünkü bu akşamki maçta oynayamayacağız. Benim hedefim Galatasaray'da elimden gelenin en iyisini yapmak. Herşeye iyi niyetle bakıyorum, Tanrı'ya inanıyorum ve takım arkadaşlarım için en iyisini diliyorum. Umarım akşam çok iyi oynarlar ve kazanan biz oluruz"

Haberin Devamı

"ARENA'YA GELEN PERFONMANSINI KATLIYOR"

"Anderlecht maçı çok zor bir maç olacak çünkü burada Galatasaray'a karşı oynamaya gelen her takım performasını ikiye katlıyor. Biz kendimize inanmalıyız ve bu akşam mutlaka kazanmalıyız. Taraftarımız da takımın arkasında durmalı."

"VEYSEL'İN İŞİ KOLAY DEĞİL"

"Veysel çok iyi bir oyuncu ve çok iyi bir insan. Ve benim konumumda herkes olabilir, sporda böyle şeyler yaşayabiliriz. Galatasaray'da oynamak kolay değil, Eskişehir'den buraya gelip oynamak da kolay değil. Sürekli en üst seviyede mücadele vermeye çalışıyor; bu nedenle onun gibi bir oyuncu için Galatasaray'a uyum sağlamak kolay olmayacak. Ama ben ona inanıyorum, yeteneklerine inanıyorum."

"PRANDELLI İLE KONUŞMADIM"

"Prandelli ile konuşmadım. Takıma katılmak istediğimizi herkes biliyor. Sabri de Engin de ben de oynamak istiyoruz, takıma yardımcı olmak istiyoruz. Bunun için de çok iyi çalışmalıyız ve A Takım'a çıkmak için elimizden gelenin en iyisini antrenmanlarda yapmalıyız. Bu sadece üçümüzle alakalı bir durum değil... Ama ben kendi açımdan bakacak olursam; pozitifim, yeniden A Takım'a çağrılacağımı düşünüyorum"

Haberin Devamı

"BU KARAR NİYE ALINDI BİLMİYORUM"

"Kararın benimle ilgili olduğunu düşünmüyorum, neden böyle bir karar alındı onu da bilmiyorum. Sadece Allah biliyor. Ben performansıma güveniyorum, çalışmama çok güveniyorum; çünkü çok çalışıyorum. Galatasaray'da oynamak kola değil başımı öne eğmiyorum."

"3 YILDIR SORUN YAŞAMADIM, ŞİMDİ NİYE BUNLARI SÖYLÜYORLAR?"

"Benim kimseyle sorunum yoktu. Ben neredeyse 9 yıl Arsenal'de çok büyük oyuncularla oynadım ve kimseyle sorunum olmadı. Neden sanki problem varmış gibi düşünülüyor? Ben Galatasaray'da kimseyle en ufak bir problem yaşamadım. Antrenman sahasının dışında bile yaşamadım. Tek bir oyuncu çıkıp da benimle sorun yaşadığını söylerse bunun yalan olduğunu söylerim kameralar karşısında. 3 yılda hiç görmediğim insanlar benim yöneticilerle arkadaşlarımla problem yaşadığımı söylediler. 3 yıldır böyle bir şey söylenmemişken şimdi niye söyleniyor?"

Haberin Devamı

"AÇIKLAYACAK KELİME BULAMIYORUM"

"Neden böyle olduğunu açıklayacak kelime bulamıyorum"

"1 yıl daha kontratım var. Pozitifim çok olumlu bakıyorum her şeye çünkü kalbimin temiz olduğunu biliyorum. A Takım'a katılmak istiyorum."

"Takım arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum: Onları sonuna kadar destekliyor her zaman onlar için duae ediyorum. Bu akşam onlar için en iyisini diliyorum."