Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Eczacı'ya şampiyon hoca

Eczacı'ya şampiyon hoca

Giovanni Caprara ile yollarını ayrına turuncu-beyazlılar, son Devler Ligi şampiyonu Pomi’nin başantrenörü ile el sıkıştı.

Eczacı'ya şampiyon hoca

BAYANLAR Voleybol Ligi’ni 3. sırada bitiren ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamaya hak kazanan Eczacıbaşı VitrA’da dün ilginç olaylar yaşandı. Başantrenörü Giovanni Caprara’nın 1 sezon daha kontratı olmasına rağmen sözleşmesini fesh eden turuncu-beyazlılar, takımın başına Pomi Casalmaggiore ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Massimo Barbolini’yi takımın başına getirdi.

DAHA önce 3 yıl G.Saray Daikin’i ve aynı dönemde 2 sezon da Filenin Sultanları’nı çalıştıran 52 yaşındaki başantrenör, adeta istenmeyen adam olarak 2 takımdaki görevinden de ayrılmak zorunda kalmıştı.

HATIRLANACAĞI üzere Eczacıbaşı daha önce de dünyanın en iyi smaçörlerinden biri olarak gösterilen Dinamo Krasnodar’ın Rus yıldızı Tatiana Kosheleva ve Halkbank’tan ‘Ligin En iyi servis karşılaşma’ yüzdesine sahip liberosu Şebnem Simge Aköz’ü kadrosuna katmış, iç transferde ise Neslihan Demir Güler, Büşra Kılıçlı, Nilay Özdemir ile Jordan Larson’la el sıkışmıştı. Geçtiğimiz yıl İtalya’da Unendo Yamamay Busto Arsizio takımında kiralık olarak oynayan Gözde Yılmaz’ın da yuvaya döndüğünü açıklayan Eczacıbaşı, Christiane Fürst ve Rosir Calderon Diaz ile ise yolları ayırmıştı.

Haberin Devamı