Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Eczacıbaşı VitrA'da kupa coşkusu

Eczacıbaşı VitrA'da kupa coşkusu

2015 Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda finalde Rusya'nın Dinamo Krasnodar'ı 3-1 yenerek mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı VitrA, şampiyonluğu kutladı.

Eczacıbaşı VitrA'da kupa coşkusu

Bir restoranda düzenlenen gecede yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı. Turuncu-beyazlılar, gece boyunca şampiyonluk şarkıları söyledi.

Gecede konuşan Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, kulüpte birçok oyuncunun gelip geçtiğini, birçok sporcu kuşağının yetiştiğini hatırlatarak, "Bu sene iki kupa kazandık. Çalışkanlığın, disiplinin, hedefe kilitlenmenin ne demek olduğunu, çelik gibi sinirin ne olduğunu bize güzel gösterdiniz. Bütün dünyaya Eczacıbaşı'nın neler yapabileceğini gösterdiniz" dedi.

Kulüp başkan yardımcısı Erdal Karamercan da kurdukları ekibin, Eczacıbaşı VitrA'nın tarihine altın sayfa kattığını, hem Avrupa hem Dünya şampiyonluğuyla inanılmaz bir başarı elde edildiğini dile getirdi.

Turuncu-beyazlı takımın menajeri Nalan Ural ise Türk ve yabancı oyuncuların kaynaşmasını sağlayan takımın tecrübeli isimleri Esra Gümüş Kırıcı ve Neslihan Demir Güler'e teşekkür etti.

Gecenin son konuşmasını yapan takım kaptanı Esra Gümüş Kırıcı da kupaları kolay kazanmadıklarını ve bu sezonki kadar güzel duyguları hiç tatmadığını ifade etti.

Haberin Devamı