Gazete Vatan Logo
Voleybol Eczacıbaşı VitrA, çeyrek finali garantiledi

Eczacıbaşı VitrA, çeyrek finali garantiledi

2018 Kadınlar CEV Kupası 8'li final rövanş maçında Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda İtalyan temsilcisi Yamamay e-work Busto Arsizio ile karşılaştı. İlk maçı kendi sahasında 3-1'lik skorla kazanan Eczacıbaşı, ikinci maçı da 20-25, 25-18, 25-18 ve 26-24'lük setlerle 3-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Temsilcimizin çeyrek finaldeki rakibi Rusya ekibi Yenisei Krasnoyarsk olacak.

Eczacıbaşı VitrA, çeyrek finali garantiledi

Palayamamay'da oynanan müsabakaya Eczacıbaşı VitrA; Güldeniz Önal, Meliha İsmailoğlu, Simge Şebnem Akoz (Libero), Büşra Kılıçlı, Jordan Larson ve Ezgi Dilik 6'lısıyla başlarken, ev sahibi ekip; Alessia Gennari, Alessia Orro, Valentina Diouf, Michelle Bartsch, Beatrice Berti ve Ilaria Spirito (Libero) 6'lısıyla başladı.

Maça iyi bir başlangıç yapan ev sahibi ekip, 25-20'lik skorla ilk seti önde kapattı ve karşılaşmada durumu 1-0'a getirdi.

Mücadelenin ikinci setiyle birlikte üstünlüğü ele alan temsilcimiz Eczacıbaşı VitrA, ikinci setteki üstün ve etkili oyunuyla setten 25-18 galip ayrıldı ve setlerde durumu 1-1'e getirdi. Üçüncü sette de oyunu domine eden Eczacıbaşı, tamamını üstün götürdüğü seti yine 25-18'lik skorla geçerek 2-1 öne geçti ve bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Dördüncü sette de rakibinin bileğini büken Eczacıbaşı VitrA, 26-24'lük skorla maçtaki durumu 3-1'e getirdi ve salondan galibiyetle ayrıldı.