Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Eczacıbaşı yolu yarıladı

Eczacıbaşı yolu yarıladı

Vestel Venus Sultanlar Ligi yarı final ilk maçında turuncu-beyazlılar, F.Bahçe’ye set vermedi.

Eczacıbaşı yolu yarıladı

VESTEL Venus Sultanlar Ligi yarı final ilk maçında Eczacıbaşı VitrA sahasında F.Bahçe’yi 3-0 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti. Burhan Felek’te oynanan müsabakada turuncu-beyazlılarda Neslihan 17, Adams 11 ve Larson 10 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken Kanarya’da ise Natalia 16 sayı buldu.

MÜCADELEYE Natalia’nın sayılarıyla etkili başlayan sarı-lacivertliler oldu ve 21-17’lik avantajı yakaladılar. Ancak Neslihan önderliğinde 9-3’lük seri bulan ev sahibi 26-24’le 1-0 öne geçti. 2. oyun da final bölümüne kadar başa baş gitti. Set sonunda 5-0’lık seri bulan turuncu-beyazlılar 25-19’la 2-0’ı buldu.

2 SET FİNALE YETECEK!

Son bölüm ise baştan aşağı Eczacı üstünlüğüyle geçildi. Yine Neslihan’ın 5 sayıyla sürüklediği ev sahibi 25-22 ile hanesine yazdırdığı oyun sonrası kritik bir galibiyet aldı.

BU maçın rövanşı çarşamba oynanacak ve turuncu-beyazlılar 2 set dahi alsa adını finale yazdıracak. F.Bahçe’nin tur atlaması için ise ilk önce maçı 3-0 veya 3-1 kazanması, ardından oynanacak altın seti hanesine yazdırması gerekecek.

Haberin Devamı