Gazete Vatan Logo
Başakşehir Edin Visca'dan iddialı sözler

Edin Visca'dan iddialı sözler

Başakşehir’in yıldızı Visca, konuştu. “Kupada Fenerbahçe’den daha iyi olduğumuzu kanıtladık” diyen Boşnak futbolcu, “Artık sadece Trabzonspor’u düşünüyoruz. Onları da yenip, şampiyonluğu ne kadar istediğimizi göstereceğiz” ifadesini kullandı.

Edin Visca'dan iddialı sözler

31 lig maçının hepsinde oynadı, 8 gol atıp 9 asist yaptı. Geçen sezonun ardından yine müthiş bir performans ortaya Başakşehir’in kilit ismi Edin Visca, FANATİK’e özel açıklamalar yaptı.

Kupada ve ligde iddialı olan tek takım konumunda bulunduklarını hatırlatan Boşnak futbolcu, “Fenerbahçe’yi yenerek hem kupayı hem de şampiyonluğu ne kadar hak ettiğimizi gösterdik. Zor oldu ama penaltılar sonrasında finale adımızı yazdırdık. Fenerbahçe’den daha iyi olduğumuzu da kanıtladık. Şu anda kupayı ikinci plana bıraktık. Artık sadece lige odaklandık. Önümüzde toplam 4 mücadele var ve hepsi final” diye konuştu.

‘Hep daha iyisi’

Yarın oynayacakları deplasmandaki Trabzonspor maçıyla ilgili de görüşlerini belirten Visca, “Takım olarak bu 90 dakikayı düşünüyoruz. Onları da yenip, şampiyonluğu ne kadar istediğimizi göstereceğiz. Başakşehir’in hedefi; hep daha iyisini yapmak. Tek kelimeyle muhteşem bir sezon geçiriyoruz ve bunu güzel bir şekilde sonuçlandırmak istiyoruz” dedi.

(Fanatik)