Gazete Vatan Logo
Başakşehir Edin Visca gemileri yaktı, Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Edin Visca gemileri yaktı, Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Boşnak yıldızı satmayacaklarını açıkladı, bu haber Edin Visca cephesinde deprem etkisi yarattı... Yönetime yeni bir sayfa açmak istediğini ileten Visca, yakın çevresine isyan etti: Burada yapabileceğim her şeyi yaptım. Teklifler çok ciddi. Ne olursa olsun ayrılmak istiyorum...

Edin Visca gemileri yaktı, Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Edin Visca konusunda Göksel Gümüşdağ net konuşmuş, oyuncunun takımda kalacağını açıklamıştı. Ancak Başakşehir Başkanı’nın bu sözlerine rağmen Boşnak yıldız gemileri yakmış durumda. Şu anda milli takım kampında bulunan Visca, en kısa zamanda yönetimle masaya oturacak.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İSTİYOR

Fenerbahçe’nin resmi teklifte bulunduğu, Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’a götürmek istediği başarılı oyuncu, yakın çevresine izleyeceği yol haritasını anlattı. Edin Visca’nın, artık yeni bir sayfa açmak istediğini söyleyip, ayrılık talebini bir kez daha yineleyeceği belirtildi. Başakşehir için her zaman elinden gelenin en iyisini yaptığını kaydeden ancak kulüpteki misyonunu tamamladığını düşünen Boşnak futbolcu, yönetimin kendisine kolaylık sağlamasını isteyecek. (Fanatik)