Gazete Vatan Logo
Futbol Efes kötü başladı

Efes kötü başladı

EA7 Milano’ya mağlup olmaktan kurtulamadı

Efes kötü başladı

Eurolig C Grubu’nda ilk maçına çıkan lacivert-beyazlılar, İtalya deplasmanında EA7 Milano’ya mağlup olmaktan kurtulamadı.

ANADOLU Efes THY Eurolig C Grubu ilk maçında Emporio Armani Milano’ya deplasmanda 80-75 mağlup oldu. Mediolanum Forum’da oynanan mücadelede lacivert-beyazlılarda Farmar 19, Savanovic 12 ve Ermal 10 sayıyla mücadele ederken İtalyan ekibinde ise Bourousis 23, Langford 16 ile Hairston 10 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler oldu.

İLK periyodu 18-15 önde geçen Milano, soyunma odasına da 40-34 üstünlükle gitti. Daha sonra temsilcimiz farkı 2 sayıya kadar indirse de İtalyan ekibi müthiş bir ritimle 21-5’lik seri buldu. Ancak Efes de Ermal-Savanovic ve Birkan’ın skorer oyunuyla 11-0’la karşılık verdi bu seriye ve farkı 7 (68-61)’ye kadar indi.

DIŞARDAN Hairston’la üst üste üçlükler bulan Milano’ya Farmar’ın 8 sayılık ekstra oyunuyla cevap verdik ama Birkan’ın kaçan şutu ve ard arda yapılan iki boş hücumla mücadeleyi kaybettik: 75-80.

Barça ve Real çok rahat

THY Avrupa Ligi D Grubu’nda Barcelona Regal, Brose Basket’i 72-60 mağlup etti. Recep Ankaralı’nın düdük çaldığı mücadelede Katalan ekibinde 12’şer sayı üreten Tomic ve Mickael yıldızlaştı. Real Madrid ise Panathinaikos’u 85-78’le devirdi.

Haberin Devamı