Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Efsane koçun favorisi Fenerbahçe!

Efsane koçun favorisi Fenerbahçe!

Avrupa basketbolunun unutulmaz ismi ve Anadolu Efes’in eski coachu Dusan Ivkovic, Belgrad’da Zeljko Obradovic ve Fenerbahçe’nin favori olduğunu dile getirdi.

Efsane koçun favorisi Fenerbahçe!

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Avrupa basketbolunun ve Olympiakos’un unutulmaz coachlarından Anadolu Efes’in eski başantrenörü Dusan Ivkovic, Obradovic ve Fenerbahçe’yi değerlendirdi.

Sırp basınına konuşan Ivkovic, favorinin Fenerbahçe olduğunu dile getirdi. Zeljko Obradovic’e övgü dolu sözler kullanan efsane basketbol adamı, “Bana göre tecrübe önemli bir faktör. Obradovic, en uzun ve en büyük tecrübeye sahip antrenör. Bana göre Obradovic ile diğerleri arasında belirgin bir fark var. Diğer takımların yapıları arasında fark var. Obradovic’in liderlik farkı var. Benim gönlüm daha çok Fenerbahçe’den yana” dedi.

Ivkovic ayrıca yarı finallerin daha zor olduğunu aktarıp, “Ben her zaman söylerim, Final Four aşamasında yarı final maçları her zaman final maçlarından daha sert ve zorludur. Eğer bir sürpriz olmazsa finali CSKA ile Fenerbahçe oynar. Tabii ki bu yoruma açık, katılabilirsiniz katılmazsınız” diye konuştu.